Я вирішила, що курс неодмінно потрібно повторити! Тому відкриваю запис на"солодощі для Герміони 2.1"!
Теми ефірів і загальна мета навчитися знімати осмислені фотографії з історією залишилися. Додала більше практичних завдань, бо практика-наше все!
•
А також придумала хороший спосіб ділитися посиланнями на записи і матеріалами курсу.
"Солодощі для Герміони 2.1" - це курс про те, як знімати фотографії з історією і чарами. Я часто чую від фотографів, що їм чогось не вистачає, щоб придумати не просто красиву картинку, а фотографію зі змістом. Мені здається, не вистачає вміння міркувати над ескізом. Бракує зручного алгоритму, який би допоміг мозку заспокоїтися і зайнятися генерацією ідей, а не критикою. Тут ми знайдемо такий алгоритм і навчимося його застосовувати. А також розберемо все, що потрібно фотографу, щоб зняти чарівну картинку.
•
Ми зосередимося на творчій складовій зйомки, торкнувшись необхідний мінімум технічних знань. І в другій частині кожного прямого ефіру буде Питання-відповідь, де можна буде ставити питання, абстрактні від основної теми - всім відповім!
•
Три прямих ефіру:
1. Чарівні палички Олівандера: обладнання та реквізит.
Все, що потрібно для першого дня в Хогвартсі. Необхідний мінімум фонів, світла, реквізиту. Як знайти і не розоритися. Що знадобиться для створення спецефектів прямо в кадрі.
°
2. Перші уроки трансфігурації: Історія в кадрі.
Подробиці роботи з майнд-картами: що це, як побудувати, як переробити під потреби фотографа. Малювання попереднього ескізу: чим корисно і що треба врахувати. Вправи на розвиток фантазії: як в майбутньому придумувати історії на Раз-два-три.
°
3. Захист від темних мистецтв: дюжина способів вийти з творчого ступору і придумати, що знімати.
Вправи, які дозволяють придумати сюжет для фотографії, коли зовсім нічого не допомагає.
•
Шість домашніх завдань для середини тижня, які можна виконати, малюючи начерки і виконуючи вправи в розумі.
Три домашніх завдання для вихідних, де потрібно зняти готову фотографію.
Три фото-завдання із зірочкою для тих, хто все встиг.
•
В кінці курсу тих, хто виконав всі завдання (в тому числі, завдання із зірочкою), чекає секретний бонус)
Продажник