Що нового?

Набір учасників Статеве виховання для батьків дітей віком від 0 до 10 років (Ірина Табака)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 850 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Допоможе Вам подолати власний сором, страх та незнання, а дітям - зростати гармонійними особистостями

Якщо Ви:

01 Боїтесь щось пропустити у статевому вихованні

02 Не можете зважитись на розмови про інтимне

03 Сумніваєтесь, чи то не зарано

04 Не знаєте, які слова підібрати і про що взагалі говорити

05 Маєте страх, дискомфорт, сором і т.п.

Мене звати Ірина Табака. Восьмий рік я допомагаю жінкам та подружнім парам налагодити інтимну сферу свого подружнього життя, розумію проблеми і бачу наслідки того, що було упущено у статевому вихованні в дитячі та юнацькі роки.

Як тренер зі статевої та сексуальної грамотності з християнськими цінностями я кілька років вела курс "Статеве виховання" для дітей та їх батьків.

Цей відеокурс сформований на основі реальних зустрічей з батьками, їх запитів, сумнівів та страхів.

Ми розглянемо важливу теорію та конкретні практичні поради:

01 Що є нормою психосексуального розвитку для різного віку, а де тривожні ознаки?
(на основі матеріалів Школи статевого виховання Національного Інституту сексології та сексуального здоров'я)

02 Що слід знати дорослим про статеву систему, щоб цікаво й авторитетно говорити про це з дитиною?

03 Як говорити про інтимне?
Варіанти відповідей на дитячі питання

04 Які теми потрібно обов'язково обговорити з дитиною?

05 Чого потребує хлопчик в процесі виховання від тата і мами, щоб стати справжнім Чоловіком?

06 Чого потребує дівчинка?

ФАХІВЦІ СТВЕРДЖУЮТЬ:
До 7 років дитина повинна дізнатися, звідки беруться діти. Від своїх батьків, а не випадкових відеоматеріалів з Youtube.

https://www.irynatabaka.com/%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81

Угорі