Що нового?

Придбаний Стерти страх (Єгор Миронов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10662 ГРН
Учасників: 0 з 120
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 92.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

стерти Страх-терапевтично-навчальний тренінг

Я психолог, фахівець з психосоматичної терапії, і в своїй практиці я постійно стикаюся з проявом страху у своїх клієнтів, що викликає як душевні, так і тілесні зміни, дискомфорт і хвороби. Крім швидкої та ефективної допомоги приходять до мене людям, я ще й навчаю їх застосовувати деякі терапевтичні "інструменти" у своєму власному житті, коли поруч немає терапевта, а зі страхом або іншим дискомфортним відчуттям впоратися потрібно. На цьому терапевтично-навчальному онлайн-курсі я навчу вас застосовувати прості, але при цьому дуже ефективні інструменти для прибирання будь-яких видів страху, і ці навички потім може використовувати в своєму житті будь-яка людина, будь-якого віку, будь-якого рівня освіти і будь-якого світогляду.

Почуття страху-це частина нашої внутрішньої системи безпеки, що оберігає нас. Завдяки йому ми не входимо без підготовки в незнайому темряву, не забираємося без страховки на висоту, не хапаємо за хвіст незнайомих тварин і не їмо все підряд. Завдяки наявності "вбудованого страху" ми виживаємо в цьому світі.

Але страх стає вкрай небезпечним, якщо "залипнути" в ньому надовго. Людина залишається голодним, якщо боїться спробувати незнайому їжу. Людина залишається без грошей, якщо боїться вийти на незнайому роботу. Людина залишається на самоті, якщо боїться сказати слово незнайомій людині. І ще-страх це не просто дискомфорт"в душі". Так, невеликий за силою страх дає ті чи інші неприємні відчуття; середній за силою страх вже стримує ваш рух по життю, не дає вам робити ті чи інші, потрібні саме вам, речі; а сильний страх дає тілесні зміни-все те, що ми називаємо "тілесні хвороби". Але що робити, якщо тікати від страху або закривати на нього очі ви вже втомилися, або це втікання не дає ніяких результатів, або якщо сил битися з ним вже немає?..

Є простий і швидкий спосіб-страх можна просто стерти. Швидко, самостійно, і без сліду!

Я психолог, фахівець з психосоматичної терапії, і в своїй практиці я постійно стикаюся з проявом страху у своїх клієнтів, що викликає як душевні, так і тілесні зміни, дискомфорт і хвороби. Крім швидкої та ефективної допомоги приходять до мене людям, я ще й навчаю їх застосовувати деякі терапевтичні "інструменти" у своєму власному житті, коли поруч немає терапевта, а зі страхом або іншим дискомфортним відчуттям впоратися потрібно. На цьому терапевтично-навчальному онлайн-курсі я навчу вас застосовувати прості, але при цьому дуже ефективні інструменти для прибирання будь-яких видів страху, і ці навички потім може використовувати в своєму житті будь-яка людина, будь-якого віку, будь-якого рівня освіти і будь-якого світогляду.
отже, що вам дасть цей онлайн-курс?

1. навик дуже швидко прибирати страх і будь-які неприємні відчуття в тілі.
  2. більш вільний (безстрашний) рух по життю.
  3. позбавлення від тілесних (психосоматичних) проявів страху.
  4. прибирання дискомфортних відчуттів у себе і своїх близьких (і у клієнтів, пацієнтів).
  5. здатність навчати технікам стирання страху інших людей.
  6. впевненість у своїх силах в будь-яких починаннях.
Це дійсно дуже просто!

Продажник:
https://privatelink.de/?http://gnm-pro.ru/otzyvy/otzyvy-steret-strah/

Угорі