цей тиждень раз і назавжди змінить ваш зовнішній вигляд. Витягне назовні саме ВАШ персональний стиль.
Дізнавшись всі найголовніші секрети стилю і моди одного разу, ви Пронесете ці знання крізь все життя. Кожен день вас чекатиме вся сама інсайдерська інформація в сфері моди, тонни натхнення і унікальні завдання, які повністю трансформують стиль під ваші запити !
Структура марафону:
ДЕНЬ 1:
Знайомство. Основи колористики. Найактуальніші колірні поєднання. Домашнє завдання.
ДЕНЬ 2:
ваша фігура, як правильно обіграти. Відпрацювання.
ДЕНЬ 3:
базовий гардероб. Капсульний гардероб. Відпрацювання.
ДЕНЬ 4:
розбір гардеробу. Практика.
ДЕНЬ 5:
Правила ефективного шопінгу. Який одяг подобається чоловікам. Як виглядати дорого.
ДЕНЬ 6:
тренди. Особистий стиль, насмотренность.
ДЕНЬ 7:
Новини моди , Література , книги, сайти. Де шукати натхнення і тренувати насмотренность.
Дізнавшись всі найголовніші секрети стилю і моди одного разу, ви Пронесете ці знання крізь все життя. Кожен день вас чекатиме вся сама інсайдерська інформація в сфері моди, тонни натхнення і унікальні завдання, які повністю трансформують стиль під ваші запити !
Структура марафону:
ДЕНЬ 1:
Знайомство. Основи колористики. Найактуальніші колірні поєднання. Домашнє завдання.
ДЕНЬ 2:
ваша фігура, як правильно обіграти. Відпрацювання.
ДЕНЬ 3:
базовий гардероб. Капсульний гардероб. Відпрацювання.
ДЕНЬ 4:
розбір гардеробу. Практика.
ДЕНЬ 5:
Правила ефективного шопінгу. Який одяг подобається чоловікам. Як виглядати дорого.
ДЕНЬ 6:
тренди. Особистий стиль, насмотренность.
ДЕНЬ 7:
Новини моди , Література , книги, сайти. Де шукати натхнення і тренувати насмотренность.
засновник бренду одягу KIRI
Більше 40 воркшопів з особистого стилю в Росії і Світі
Школа стилю "Kiri style school"
Онлайн-курси, марафони, лекції
Для мене стиль - це спосіб життя, а тіло і одяг це канал комунікації із зовнішнім світом . Адже ваш стиль може сказати про вас більше ніж будь-які слова... саме за цим і приходять до мене мої клієнти, створити свою зовнішню оболонку, щоб вона на всі 100-% відображала внутрішнє.
За допомогою свого стилю ви зможете транслювати інформацію про себе без слів і управляти першим враженням на людей .
Більше 40 воркшопів з особистого стилю в Росії і Світі
Школа стилю "Kiri style school"
Онлайн-курси, марафони, лекції
Для мене стиль - це спосіб життя, а тіло і одяг це канал комунікації із зовнішнім світом . Адже ваш стиль може сказати про вас більше ніж будь-які слова... саме за цим і приходять до мене мої клієнти, створити свою зовнішню оболонку, щоб вона на всі 100-% відображала внутрішнє.
За допомогою свого стилю ви зможете транслювати інформацію про себе без слів і управляти першим враженням на людей .
https://privatelink.de/?https://katy-kiri.ru/online