Що нового?

Придбаний Стратегія для форекс: 200 пунктів в день без лосів (Ольга Горяєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1214 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Проста стратегія для форекс "200 пунктів без лосів"
Розробка 2016 року

ТЗ "200 пунктів без лосів" розроблена мною в 2016 році. Торгую по ній з квітня 2016 року. Система дуже проста, а б навіть сказала універсальна, оскільки торгувати по ній в збиток просто не можливо. Торгівля абсолютно без ризикова, без збитків, але і розігнати швидко депозит по ній не вийде. Для успішної торгівлі необхідно (що напевно більшості з вас вже добре відомо) знати рух ціни, тобто чим більше досвід спостереження тим більше ви побачите можливостей для здійснення угод , тим вище прибуток. Система без індикаторна! знання прайс екшн не завадить, але не обов'язково.

торгівля по даній системі дає приблизно 20-30% приріст до депозиту в місяць. мій план становить 20%, решта як пощастить). Починати торгівлю на Форекс рекомендую з депозиту в розмірі 1 тис дол. Зрозуміло після отримання стабільного позитивного результату на демо рахунку протягом 2-3 місяців. Тобто якщо ваш депозит становить 1 тис дол, то в місяць Ви зможете заробити 200 дол, якщо 2 тис дол то 400 дол і так далі. З одного боку 200 дол - це невелика сума , але з іншого як додатковий дохід цілком. Тим більше, що торгівля на Форекс у мене займає годину-півтори часу щодня. А якщо в якийсь день часу зовсім немає, то нічого страшного)

виходячи з усього вищевикладеного, пропоную вам персональні заняття з роз'яснення основ системи і принципів торгівлі. Вартість навчання 50 дол для тих, хто знає теорію і володіє хоча б невеликим досвідом торгівлі (неважливо форекс або бінарні опціони). 100 дол для початківців. Форма навчання-це двогодинна зустріч в Скайпі плюс підтримка згодом (для досвідчених) . Для новачків після самостійного вивчення теорії (де саме вивчати, я дам інформацію) дві-три зустрічі в Скайпі плюс допомога в торгівлі перший час.

Підводячи підсумок всьому вище сказаному: все дуже просто, настільки просто, що багатьом з вас буде навіть смішно чому ви не додумалися до цього раніше) при наявності у вас торгового досвіду результат гарантую з першого місяця торгівлі. Без досвіду потрібна практика на демо 2 міс мінімум. Вирішуйте, друзі! Мені не шкода було б і безкоштовно вас навчити, але вибачте немає стільки часу! Я і торгівлі то можу приділити 2 години в день. Ті ж 50 дол зароблю, або з вами поспілкуватися)

Угорі