Що нового?

Набір учасників [[style dom] Школа стилю (Ольга Меньшикова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 104
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чи помічали ви, як часто вислизає від нас бажаний стильний образ і"гардероб без проблем"? Іноді я бачу, як, незважаючи на навчання і освіченість в області стилю, жінки "пов'язують" в своїх колишніх звичках і їх вигляд залишається далеким від стильного і актуального. Але ж для більшості це та сама мета, до якої вони прагнуть спочатку.
Я проаналізувала цю проблему, і багато в чому зрозуміти її мені допомогли практичні Вебінари "Про що говорять ваші речі".
Що заважає проявитися вашому стилю яскраво і ефектно?
На що звертати увагу при підборі крою, колірних рішень і аксесуарної групи?
Як зробити індивідуальний стиль модним і актуальним?
5 лекцій і 1 Практична зустріч допоможуть вирішити ці проблеми раз і назавжди!

Курс допоможе:
викорінити основні перешкоди до стильності.
Усунути підступні помилки, які вислизають з уваги, але грають фатальну роль!
Здійснити справжнє перетворення за новорічні свята!

теми лекцій
крій. Основні силуети - їх зв'язок з фігурою, стилем, актуальними трендами.
Актуальний і модний образ найяскравіше проявляється в модних формах крою і пропорціях. Ми проаналізуємо основні помилки в крої речей і навчимося підбирати нові, модні предмети гардероба!
Деталі одягу.
Вирізи, коміри, кишені, оборки, банти, волани – в них таяться секрети правильного підбору до зовнішності, стилю. Історичні стилізації-що робити з оборками, воланами і бантами в еру мінімалізму?
Колір
Чи помічали ви, що літні кольоротипи часто одягаються блідо, а зимові -
занадто яскраво або похмуро? Справа в тому, що теорію цветотипов майже завжди застосовують неправильно, втрачаючи найголовніше в колориті! Розбираємося з головними основами і особливе
увагу приділяємо найважливішим нюансам в правилах комбінування кольорів.
Аксесуар.
Сила деталі. Актуальні аксесуари! Саме вони роблять образ по справжньому ефектним! Вчимося вибирати правильні взуття, сумки, шарфи, хустки.
Модна біжутерія.
Модна біжутерія-необхідна деталь сучасного образу.
Що купувати? Як підібрати до обличчя?
Як підібрати до комплекту?

https://privatelink.de/?https://www.styledom-om.com/школа-стиля-ольги-меньшиковой

Угорі