Переглянути вкладення 16367
Стоки Супергайд - це найдокладніший, зрозумілий і наповнений користю курс про старт на мікростоках з нуля.
Цей курс-концентрат всього, що я дізналася за сім років роботи на стоках і за кілька десятків створених курсів, вебінарів і проведених движух.
Курс підійде і тим, хто тільки думає почати малювати і пробувати цим заробляти, так і тим, хто вже малює, але хоче підняти дохід, зрозуміти принципи ефективної роботи і вибудувати стратегію заробітку на стоках.
Стоки. Супергайд-курс для тих, хто хоче отримати детальну карту шляху до успіху. Але він не для тих, хто вважає, що сама по собі карта призведе до Золота - потрібно буде активно рухатися, йти і копати
Чарівних таблеток і секретних секретів немає - я буду вчити вас працювати головою, аналізувати і застосовувати прості і зрозумілі принципи для отримання максимального результату. Ваше завдання-діяти.
що буде на курсі
чіткі і зрозумілі інструкції як почати малювати з нуля
чіткі і зрозумілі інструкції як почати малювати з нуля
- почнете малювати, навіть якщо думаєте, що у вас "немає таланту"
- дізнаєтеся прості способи намалювати все що завгодно і здивуєтеся, наскільки це просто)
- побачите різні стилі стокової ілюстрації і знайдете близький для себе
- Навчіться створювати вектор-як з растру, так і в редакторах
- розберетеся з основами роботи в Adobe Illustrator, Adobe Draw, Procreate, вивчіть всі найпотрібніші інструменти
- дізнаєтеся, як ефективно готувати файли для стоків-перевіряти, зберігати, ключувати, завантажувати
- Навчіться шукати теми для малювання і досліджувати їх
- розберетеся, що вважається крутою ілюстрацією саме на стоках і як підвищувати комерційну цінність
- Навчіться думати про клієнтів
- дізнаєтеся, як робити якісні сіміляри і робити їх спритно
- зрозумієте, як аналізувати свої результати і складете індивідуальний план підкорення стоків
- якісний зворотний зв'язок по домашкам, якщо щось не ясно-завжди можна доспросить)
- спілкування з однодумцями в затишному чатику
- ніяких кураторів, зворотний зв'язок завжди тільки особисто від мене
- можна задавати мені будь-які питання протягом усього курсу)
навчитися малювати
Якщо ви завжди любили малювати, але не могли зрозуміти, як цим заробляти, вам здавалося, що все це несерйозно, або ви вважали, що для малювання потрібен якийсь особливий талант , якого у вас немає, - вітаю, ви не самотні! Я теж так думала. І зараз знаю, що помилялася. Малювати може кожен, а талант - це не більше 10% успіху.
створювати Вектор
Я розповім вам про те, чим растр відрізняється від вектора і як робити вектор безліччю способів ) Я покажу, як перетворювати "ручні" картинки в вектор за допомогою трасування. А ще навчу вас малювати вектор з нуля в найпопулярнішому векторному редакторі Adobe Illustrator. Також ми розберемо програми Adobe Draw, Procreate.
заробляти на стоках з нуля Ви знаєте, що існують якісь мікростоки і що хтось там начебто заробляє, але вас лякають всі ці сабміти, засланці, Проперті релізи?
Розберемо всі технічні моменти збереження, атрибутування, завантаження на стоки так, щоб у вас не залишилося питань.
підвищити поточний рівень доходу
Якщо ви з тих, хто працює, вантажить, старається, але доходу вистачає лише на чашку кави - пора щось міняти! Стоки можуть приносити і $500, і $1000, і $3000 на місяць. Але для цього до них потрібно знайти підхід.
Якщо ви працюєте півроку-рік, а ваш дохід не досяг і $100, ви робите щось не так. Будемо розбиратися, що саме, і як це поміняти )
https://privatelink.de/?http://www.successfulstocker.ru/stoki-supergajd