Що нового?

Придбаний [Successful Stocker] Стоки. Супер гайд 2021. Тариф-міні стокер (Ольга Захарова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3493 ГРН
Учасників: 0 з 82
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 16367

Стоки Супергайд - це найдокладніший, зрозумілий і наповнений користю курс про старт на мікростоках з нуля.

Цей курс-концентрат всього, що я дізналася за сім років роботи на стоках і за кілька десятків створених курсів, вебінарів і проведених движух.

Курс підійде і тим, хто тільки думає почати малювати і пробувати цим заробляти, так і тим, хто вже малює, але хоче підняти дохід, зрозуміти принципи ефективної роботи і вибудувати стратегію заробітку на стоках.

Стоки. Супергайд-курс для тих, хто хоче отримати детальну карту шляху до успіху. Але він не для тих, хто вважає, що сама по собі карта призведе до Золота - потрібно буде активно рухатися, йти і копати
Чарівних таблеток і секретних секретів немає - я буду вчити вас працювати головою, аналізувати і застосовувати прості і зрозумілі принципи для отримання максимального результату. Ваше завдання-діяти.

що буде на курсі

чіткі і зрозумілі інструкції як почати малювати з нуля
  • почнете малювати, навіть якщо думаєте, що у вас "немає таланту"
  • дізнаєтеся прості способи намалювати все що завгодно і здивуєтеся, наскільки це просто)
  • побачите різні стилі стокової ілюстрації і знайдете близький для себе
  • Навчіться створювати вектор-як з растру, так і в редакторах
  • розберетеся з основами роботи в Adobe Illustrator, Adobe Draw, Procreate, вивчіть всі найпотрібніші інструменти
Все, що потрібно знати для успіху на мікростоках в 2020 році і далі
  • дізнаєтеся, як ефективно готувати файли для стоків-перевіряти, зберігати, ключувати, завантажувати
  • Навчіться шукати теми для малювання і досліджувати їх
  • розберетеся, що вважається крутою ілюстрацією саме на стоках і як підвищувати комерційну цінність
  • Навчіться думати про клієнтів
  • дізнаєтеся, як робити якісні сіміляри і робити їх спритно
  • зрозумієте, як аналізувати свої результати і складете індивідуальний план підкорення стоків
Добра підтримка, класна тусовка і конструктивний фідбек
  • якісний зворотний зв'язок по домашкам, якщо щось не ясно-завжди можна доспросить)
  • спілкування з однодумцями в затишному чатику
  • ніяких кураторів, зворотний зв'язок завжди тільки особисто від мене
  • можна задавати мені будь-які питання протягом усього курсу)
цей курс для тих, хто хоче:

навчитися малювати

Якщо ви завжди любили малювати, але не могли зрозуміти, як цим заробляти, вам здавалося, що все це несерйозно, або ви вважали, що для малювання потрібен якийсь особливий талант , якого у вас немає, - вітаю, ви не самотні! Я теж так думала. І зараз знаю, що помилялася. Малювати може кожен, а талант - це не більше 10% успіху.

створювати Вектор
Я розповім вам про те, чим растр відрізняється від вектора і як робити вектор безліччю способів ) Я покажу, як перетворювати "ручні" картинки в вектор за допомогою трасування. А ще навчу вас малювати вектор з нуля в найпопулярнішому векторному редакторі Adobe Illustrator. Також ми розберемо програми Adobe Draw, Procreate.

заробляти на стоках з нуля Ви знаєте, що існують якісь мікростоки і що хтось там начебто заробляє, але вас лякають всі ці сабміти, засланці, Проперті релізи?
Розберемо всі технічні моменти збереження, атрибутування, завантаження на стоки так, щоб у вас не залишилося питань.

підвищити поточний рівень доходу
Якщо ви з тих, хто працює, вантажить, старається, але доходу вистачає лише на чашку кави - пора щось міняти! Стоки можуть приносити і $500, і $1000, і $3000 на місяць. Але для цього до них потрібно знайти підхід.
Якщо ви працюєте півроку-рік, а ваш дохід не досяг і $100, ви робите щось не так. Будемо розбиратися, що саме, і як це поміняти )

https://privatelink.de/?http://www.successfulstocker.ru/stoki-supergajd

Угорі