Що нового?

Придбаний Таро як філософська і предсказательная система. Повний курс (Юрій Хван)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 18383 ГРН
Учасників: 1 з 172
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 111.2 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Дистанційне навчання Тапо — навчання в онлайн режимі у форматі вебінарів по Тапо для іногородніх слухачів або слухачів, зайнятість яких не дозволяє відвідувати очні заняття.*****
Навчання роботі з ТАПО ведеться на основі астрологічних законів і відповідностей, що дозволяє більш повно і детально вивчити всі аспекти карт, їх взаємодія і нюанси трактування в залежності від положення карти в розкладі.*****
Одним з безперечних плюсів kypca є можливість вийти за межі звичних "класичних" значень карт і побачити безліч нових граней кожного аркана і їх взаємозв'язку.***** Теорія і практика розкладів дозволить Бам навчитися ставити правильні питання собі і картками, а також зрозуміти нюанси спілкування з клієнтами.*****
Коментарі до:
- людям всім, що цікавляться своїм життям і прагнуть до пізнання навколишнього знаходяться;
в - професійним психологам людям і просто цікавляться психологією;
в - начінаоологам і тарологам і тарологам;
- оооааах.

У xoge kypca ви вивчите необхідний астрологічний мінімум.
*********************** зміст курсу:
  1. Введення в систему Таро. Місце Таро в ряду езотеричних дисциплін. Короткий огляд історії Таро. Колода а. Уайта, її місце і значення в ряду інших колод Таро.
  2. Зв'язок Таро і астрології. Знайомство з основними астрологічними і астрономічними принципами. Астрономія, астрологія і міфологія.
  3. Астрологічний інструментарій: планети, знаки зодіаку, будинки гороскопу, початку, стихії.***** 4. Структура колоди а. Уайта. Взаємини Старших і молодших арканов. Основні філософські принципи, що застосовуються у вивченні структури Таро. Введення в теорію перевернутих карт.
  4. 1 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Овен. Старші аркани Маг, жриця. Принцип Інь-Ян. Поняття про Абстракції. 1-я зона. 1-й Вогонь. Почавши. Особистість. Потенція. Намір.
  5. 2 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Телець. Старші аркани імператор, імператриця. 1-я зона. 1-я Земля. Формування. Матерія. Чоловік і жінка. Споживання і потреби. Бажання.
  6. 3 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Близнюки. Старші аркани Ієрофант, закохані. 1-я зона. 1-й повітря. Рух. Дія. Первісна структура. Контакт. Інформація. Освіта. Культура.
  7. 4 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Рак. Старший аркан Колісниця. 1-я зона. 1-я Вода. Зміна. Результат. Зупинка. Смерть. Мати. Батьківщина. Минуле.
9.5 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Лев. Старший аркан Сила. 2-я зона. 2-й Вогонь. Трата. Любов. Творчість. Діти. Радість. 6 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Діва. Старші аркани відлюдник, Колесо Фортуни. 2-я зона. 2-я Земля. Поділ. Повторення. "Вічний двигун". Спосіб життя. Роблення. Робота. Здоров'я.
  1. 7 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Терези. Старші аркани повішений, справедливість. 2-я зона. 2-й повітря. Соціум. Залежність. Зв'язки. Партнерство. Шлюб.
  2. 8 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Скорпіон. Старші аркани Смерть, помірність. 2-я зона. 2-я Вода. Колективна енергія. Потреби світу. Попит. Стать. Магія.
  3. 9 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Стрілець. Старші аркани Диявол. 3-я зона. 3-й Вогонь. Спотворення. Невизначеність. Адаптація. Влада. Релігія. Світогляд. Ідеологія.
  4. 10 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Козеріг. Старші аркани вежа. 3-я зона. 3-я Земля. Подолання. Опору. Кар'єр. Професія. Батько.
  5. 11 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Водолій. Старші аркани зірка, місяць. 3-я зона. 3-й повітря. Свобода. Уникання. Майбутнє. Передбачення. Надія. Дружба.
  6. 12 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Риби. Старші аркани Суд, Сонце. 3-я зона. 3-я Вода. Карма. Відмова. Жертва. Догляд. Інший світ.
  7. Дурень і світ. Минула і майбутня карма.
  8. Введення в медичне Таро.
  9. Фігурні карти. Соціальні ролі. Поняття про квадрантах.
  10. Квадрант Пажів. Квадрант Лицарів. Квадрант Корольов. Квадрант Королів.
  11. Загальна теорія числових карт. Розподіл числових карт по домівках гороскопу. Принципи і значення числових карт.
21.Теорія взаємовідносин між Арканами. Особливі відносини і положення Старших арканов. Астрологічні поняття обителей і вигнань.
  1. Особливі положення Старших арканов в кожному будинку гороскопу (обителі і вигнання).
  2. Етапи проходження ситуацій будинків гороскопу.
  3. Теорія екзальтацій і падінь.
  4. Особливі положення Старших арканов в кожному будинку гороскопу (екзальтація і падіння).
  5. Введення в теорію ворожіння. Три підходи до Таро: передбачення, магія, консультування. Типи розкладів. Терміни розкладів. Питання клієнта.
  6. Головна карта розкладу. Трирівневий розклад. Альтернативний розклад. Розклади "великий і малий Мальтійський Хрести".
  7. Теорія 7 тонких тіл в Таро і астрології. Теорія розкладу на 7 тел.
  8. Теорія 12-домного розкладу.
  9. Теорія розкладу на намір.
  10. Кармічний розклад.
  11. Розклад"Роль об'єкта в житті клієнта".
  12. Практика розкладів.**********
опис:
Курс складається з 5 блоків. рубоімость кожного блоку (10 занять) - 10 000 руб. Ооодітся поетапно за кожні 1o занять
*************************************​
Посилання https://privatelink.de/?https://anonym.to/?https://vk.com/event130265812

Угорі