Дистанційне навчання Тапо — навчання в онлайн режимі у форматі вебінарів по Тапо для іногородніх слухачів або слухачів, зайнятість яких не дозволяє відвідувати очні заняття.*****
Навчання роботі з ТАПО ведеться на основі астрологічних законів і відповідностей, що дозволяє більш повно і детально вивчити всі аспекти карт, їх взаємодія і нюанси трактування в залежності від положення карти в розкладі.*****
Одним з безперечних плюсів kypca є можливість вийти за межі звичних "класичних" значень карт і побачити безліч нових граней кожного аркана і їх взаємозв'язку.***** Теорія і практика розкладів дозволить Бам навчитися ставити правильні питання собі і картками, а також зрозуміти нюанси спілкування з клієнтами.*****
Коментарі до:
- людям всім, що цікавляться своїм життям і прагнуть до пізнання навколишнього знаходяться;
в - професійним психологам людям і просто цікавляться психологією;
в - начінаоологам і тарологам і тарологам;
- оооааах.
У xoge kypca ви вивчите необхідний астрологічний мінімум.
*********************** зміст курсу:
Курс складається з 5 блоків. рубоімость кожного блоку (10 занять) - 10 000 руб. Ооодітся поетапно за кожні 1o занять
Навчання роботі з ТАПО ведеться на основі астрологічних законів і відповідностей, що дозволяє більш повно і детально вивчити всі аспекти карт, їх взаємодія і нюанси трактування в залежності від положення карти в розкладі.*****
Одним з безперечних плюсів kypca є можливість вийти за межі звичних "класичних" значень карт і побачити безліч нових граней кожного аркана і їх взаємозв'язку.***** Теорія і практика розкладів дозволить Бам навчитися ставити правильні питання собі і картками, а також зрозуміти нюанси спілкування з клієнтами.*****
Коментарі до:
- людям всім, що цікавляться своїм життям і прагнуть до пізнання навколишнього знаходяться;
в - професійним психологам людям і просто цікавляться психологією;
в - начінаоологам і тарологам і тарологам;
- оооааах.
У xoge kypca ви вивчите необхідний астрологічний мінімум.
*********************** зміст курсу:
- Введення в систему Таро. Місце Таро в ряду езотеричних дисциплін. Короткий огляд історії Таро. Колода а. Уайта, її місце і значення в ряду інших колод Таро.
- Зв'язок Таро і астрології. Знайомство з основними астрологічними і астрономічними принципами. Астрономія, астрологія і міфологія.
- Астрологічний інструментарій: планети, знаки зодіаку, будинки гороскопу, початку, стихії.***** 4. Структура колоди а. Уайта. Взаємини Старших і молодших арканов. Основні філософські принципи, що застосовуються у вивченні структури Таро. Введення в теорію перевернутих карт.
- 1 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Овен. Старші аркани Маг, жриця. Принцип Інь-Ян. Поняття про Абстракції. 1-я зона. 1-й Вогонь. Почавши. Особистість. Потенція. Намір.
- 2 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Телець. Старші аркани імператор, імператриця. 1-я зона. 1-я Земля. Формування. Матерія. Чоловік і жінка. Споживання і потреби. Бажання.
- 3 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Близнюки. Старші аркани Ієрофант, закохані. 1-я зона. 1-й повітря. Рух. Дія. Первісна структура. Контакт. Інформація. Освіта. Культура.
- 4 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Рак. Старший аркан Колісниця. 1-я зона. 1-я Вода. Зміна. Результат. Зупинка. Смерть. Мати. Батьківщина. Минуле.
- 7 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Терези. Старші аркани повішений, справедливість. 2-я зона. 2-й повітря. Соціум. Залежність. Зв'язки. Партнерство. Шлюб.
- 8 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Скорпіон. Старші аркани Смерть, помірність. 2-я зона. 2-я Вода. Колективна енергія. Потреби світу. Попит. Стать. Магія.
- 9 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Стрілець. Старші аркани Диявол. 3-я зона. 3-й Вогонь. Спотворення. Невизначеність. Адаптація. Влада. Релігія. Світогляд. Ідеологія.
- 10 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Козеріг. Старші аркани вежа. 3-я зона. 3-я Земля. Подолання. Опору. Кар'єр. Професія. Батько.
- 11 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Водолій. Старші аркани зірка, місяць. 3-я зона. 3-й повітря. Свобода. Уникання. Майбутнє. Передбачення. Надія. Дружба.
- 12 будинок гороскопу. Знак Зодіаку Риби. Старші аркани Суд, Сонце. 3-я зона. 3-я Вода. Карма. Відмова. Жертва. Догляд. Інший світ.
- Дурень і світ. Минула і майбутня карма.
- Введення в медичне Таро.
- Фігурні карти. Соціальні ролі. Поняття про квадрантах.
- Квадрант Пажів. Квадрант Лицарів. Квадрант Корольов. Квадрант Королів.
- Загальна теорія числових карт. Розподіл числових карт по домівках гороскопу. Принципи і значення числових карт.
- Особливі положення Старших арканов в кожному будинку гороскопу (обителі і вигнання).
- Етапи проходження ситуацій будинків гороскопу.
- Теорія екзальтацій і падінь.
- Особливі положення Старших арканов в кожному будинку гороскопу (екзальтація і падіння).
- Введення в теорію ворожіння. Три підходи до Таро: передбачення, магія, консультування. Типи розкладів. Терміни розкладів. Питання клієнта.
- Головна карта розкладу. Трирівневий розклад. Альтернативний розклад. Розклади "великий і малий Мальтійський Хрести".
- Теорія 7 тонких тіл в Таро і астрології. Теорія розкладу на 7 тел.
- Теорія 12-домного розкладу.
- Теорія розкладу на намір.
- Кармічний розклад.
- Розклад"Роль об'єкта в житті клієнта".
- Практика розкладів.**********
Курс складається з 5 блоків. рубоімость кожного блоку (10 занять) - 10 000 руб. Ооодітся поетапно за кожні 1o занять
Посилання https://privatelink.de/?https://anonym.to/?https://vk.com/event130265812