Технология создания своего нового «Я» (Ада Кондэ)
Це новий семінар Ади Конде- більш удосконалений та новий вебінар
Створення себе, твій ідеальний образ та як ним стати
Чи можна змінити себе?
Дістаньте з полиці Ваші мрії, згадайте, які якості Вам завжди хотілося бачити в собі, навіть якщо вони Вам здаються неможливими.
Ви можете стати будь-якою.
На вебінарі я розкриваю тему особистісної трансформації, у тому варіанті, який використовую сама і вважаю незрозуміло ефективним.
Ви дізнаєтеся про техніки трансформації власного сприйняття, за допомогою яких ви можете вивільнитися з жорсткої конструкції "Я" та змінити себе зсередини.
Трансформація — процес індивідуальний і займе деякий час, але результати будуть відразу, у багатьох — вже з перших хвилин використання технік.
Ви отримаєте інструменти, що працюють, що дозволяють змінити своє внутрішнє сприйняття себе, тобто трансформувати старий образ себе.
Ви можете стати будь-якою. Зміни у вашому сприйнятті себе негайно позначаться у реальному житті.
Ви можете змінити будь-який аспект свого життя та образу.
Натхнення та практичний підхід — з мене.
Готовність користуватись — з Вас.
Все працює, головне — спробувати.
Подаруйте собі свій ідеальний образ і життя, гідне Вас!
Автор: Ада Конде
Це новий семінар Ади Конде- більш удосконалений та новий вебінар
Створення себе, твій ідеальний образ та як ним стати
Чи можна змінити себе?
Дістаньте з полиці Ваші мрії, згадайте, які якості Вам завжди хотілося бачити в собі, навіть якщо вони Вам здаються неможливими.
Ви можете стати будь-якою.
На вебінарі я розкриваю тему особистісної трансформації, у тому варіанті, який використовую сама і вважаю незрозуміло ефективним.
Ви дізнаєтеся про техніки трансформації власного сприйняття, за допомогою яких ви можете вивільнитися з жорсткої конструкції "Я" та змінити себе зсередини.
Трансформація — процес індивідуальний і займе деякий час, але результати будуть відразу, у багатьох — вже з перших хвилин використання технік.
Ви отримаєте інструменти, що працюють, що дозволяють змінити своє внутрішнє сприйняття себе, тобто трансформувати старий образ себе.
Ви можете стати будь-якою. Зміни у вашому сприйнятті себе негайно позначаться у реальному житті.
Ви можете змінити будь-який аспект свого життя та образу.
Натхнення та практичний підхід — з мене.
Готовність користуватись — з Вас.
Все працює, головне — спробувати.
Подаруйте собі свій ідеальний образ і життя, гідне Вас!
Автор: Ада Конде
https://womanur.com/seminar_2/
Останнє редагування модератором: