Що нового?

Придбаний Traffic Arbitrage Course / Курс арбітражу трафіку (Ріяд Брікі) переклад українською мовою

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10500 ГРН
Учасників: 2 з 27
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 404.4 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Traffic Arbitrage Course (My $30K/month Formula using push notifications)
Автор: Riyad Briki
Перекладач: Квiтка

Обсяг матеріалу: 4 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2024

Приклад перекладу:

Дата готовності - 30.04.2025

Riyad Briki – Traffic Arbitrage Course (My $30K/month Formula using push notifications)

Відкрийте для себе стратегію, яка дозволяє мені заробляти понад 40 тисяч доларів на місяць, продаючи трафік рекламним мережам.

Ви, мабуть, задаєте собі це питання:

"Як я можу змусити цю онлайн-річ працювати?”
Дозвольте мені спочатку представитися,

Мене звуть Ріяд Брікі

Підприємець, засновник агентства monetizor і власник декількох онлайн-бізнесів.

Завдяки своєму онлайн-бізнесу я зміг перейти від бідності до доходу понад 80 тисяч доларів на місяць.

Завдяки бізнес-моделі, про яку я сьогодні розповім, я зміг придбати свою квартиру, почати інвестувати в нерухомість і одружитися зі своєю коханою.

ТАК, ОДИН БІЗНЕС В ІНТЕРНЕТІ МОЖЕ ЗМІНИТИ ВСЕ.

Це на 100% ПРАВДА!

У 2018 році я був 19-річним жебраком, який мав 3 блоги та 1 магазин Shopify, які приносили мені менше 1000 доларів на місяць.

1000 доларів на місяць-це не погано для новачка, який має обмежені знання в галузі інтернет-маркетингу та електронної комерції, але мої цілі були більшими за 1000 доларів.

У той час у мене був друг, який заробляв 130 000 доларів на місяць на партнерському маркетингу з онлайн-брокерами. Цей друг показав мені свій процес, але я не зміг досягти великих результатів через свій бюджет.

Щоб заробити на партнерському маркетингу або електронній комерції в цілому, ви повинні здійснювати продажі, а для цього існує всього 02 методу:

Вам потрібно протестувати багато продуктів, щоб знайти свій виграшний продукт і масштабувати його, і я не прихильник цього методу.
ви створюєте воронку, в якій навчаєте своїх клієнтів і встановлюєте з ними довірчі відносини, а потім намагаєтеся продати їм свої товари і послуги. (більше 90% успішних компаній використовують цей метод).

Обидва ці методи вимагають бюджету. Отже, створити успішний онлайн-бізнес з партнерського маркетингу було для мене занадто складно не через брак знань, а через проблеми з бюджетом. Я вирішив припинити Партнерський маркетинг і зайнятися пошуком нових методів монетизації свого трафіку, і звідси починається Моя історія з бізнес-моделлю арбітражу трафіку.Це стосується 2019 року, коли я шукав на YouTube, як я можу монетизувати свій блог. Раптом я знайшов 55-хвилинне відео під назвою "арбітраж трафіку - моя формула отримання 100 тисяч доларів на місяць".

Я подивився цей майстер-клас. Відео для 26-річного маркетолога, який брав участь у заході з цифрового маркетингу в Каріо.Метод цього геніального хлопця просто божевільний.Він купує трафік (відвідувачів сайту) в одній рекламній мережі для свого блогу і продає його іншій мережі за вищою ціною.Його продуктом є сам трафік. (Він купує трафік - надає безкоштовну цінність та безкоштовний вміст цим відвідувачам - і продає їх рекламним мережам).

Його робота на 100% заснована на цифрових технологіях.Що мені подобається в цій бізнес-моделі, так це її висока рентабельність інвестицій: її рентабельність інвестицій становить від 30% до 700%

Я маю на увазі 700%, коли за кожен витрачений 1 долар Ви заробляєте 7 доларів.

На останньому саміті Digital Asia 2022 цей маркетолог показав нам, що за кілька місяців він заробляє понад 7 мільйонів доларів (1 мільйон доларів на місяць), використовуючи деякі передові стратегії чат-ботів.Після завершення цієї відеопрезентації я відразу ж вирішив освоїти цю бізнес-модель з двох причин: висока прибутковість і масштабованість.Я працював над цією бізнес-моделлю протягом 3 місяців.І, слава БОГУ, результати були настільки вражаючими

ПРОТЯГОМ 3 МІСЯЦІВ Я ЗАРОБЛЯВ У СВОЇЙ СПАЛЬНІ 30 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ НА МІСЯЦЬ

247$

https://riyad99.gumroad.com/l/247

Угорі