тобі підходить курс, якщо ти
* Знання теорії від А до Я. удосконалення техніки ПМ по всіх зонах
* Прокачування всіх необхідних навичок: ведення соц. мереж, залучення клієнтів, продажу, позиціонування і особистий бренд
* Розширення мислення і духовний розвиток. Прибираємо всі страхи і качаємо впевненість
* Можливість скласти грамотне навчання за правильною системою і розробити свої підручники з елементами особистого бренду
* Клієнтів завжди багато, завдяки чіткій системі продажів
* Робота з високим чеком, без внутрішнього дискомфорту і страху зниження попиту
* Можливість навчати, стати професійним Тренером, створити команду і збільшити свій дохід в кілька разів
8 модулів
- майстер - незадоволений своїми роботами. Хочеш поліпшити якість робіт і закрити прогалини в теорії
- просунутий майстер - хочеш пробити фінансову стелю і вийти на новий рівень. Створити свій курс, почати навчати і правильно подавати інформацію
- Тренер - хочеш масштабуватися навчати великі групи учнів і виступати зі своїми МК. Створити і розвивати свою команду
- звідки залучати нових клієнтів/учнів?
- як виділятися серед майстрів?
- я ж виставляю роботи, чому аккаунт не росте?
- Хочу масштабуватися, але не знаю з чого почати
- боюся підвищувати ціну
- я ще не достатня експертна, щоб навчати
- Як балансувати між роботою і життям?
- викладаю, але відчуваю себе не впевнено
- як підносити інформацію учневі?
- як грамотно скласти посібник?
- З чого повинен складатися курс?
- яку ціну на курс поставити?
- Як набрати велику групу?
* Знання теорії від А до Я. удосконалення техніки ПМ по всіх зонах
* Прокачування всіх необхідних навичок: ведення соц. мереж, залучення клієнтів, продажу, позиціонування і особистий бренд
* Розширення мислення і духовний розвиток. Прибираємо всі страхи і качаємо впевненість
* Можливість скласти грамотне навчання за правильною системою і розробити свої підручники з елементами особистого бренду
* Клієнтів завжди багато, завдяки чіткій системі продажів
* Робота з високим чеком, без внутрішнього дискомфорту і страху зниження попиту
* Можливість навчати, стати професійним Тренером, створити команду і збільшити свій дохід в кілька разів
8 модулів
https://privatelink.de/?https://pestova.online/trigger