Що нового?

Придбаний [Тренінговий Центр] 7 авторських грошових технік (Зіна Шамоян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3236 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
що цінно в цьому проекті і відрізняє його - я вчу тут управляти своїм станом в техніках і не засипати, не впадати в жертву і не розтікатися, а зібратися і прийти!
Результати після проекту будуть гриміти!!

Проекти у мене ніколи не повторюються. Не продаються в запису. Проект буде відкритий для продажу до 31 Січня. Після закриється і ніде його придбати буде не можна.

Грошові техніки:

1. ✔ Утримуючі мене почуття від більшого (образи, претензії і застарілі висновки)
  2. ✔ Я заслуговую кращого
  3. ✔ Я закриваю дитячі дефіцити і дірки,щоб дозволити собі все.
  4. ✔ Техніка на прокачування внутрішньої дитини
  5. ✔ Прокачування сили внутрішньої дитини і батька
  6. ✔ техніка на маму: гроші носять обличчя мами.
  7. ✔ ️ Подяка, яка розширює
Мої техніки-це я у вас в кишені, тільки в записі, дуже глибоко і точково з можливістю опрацювати сферу грошей.

Цей проект я написала після того, як позначила свої цілі на 2022 рік. Це знаковий проект, тому що я за допомогою його пропрацювала свої пригнічені почуття, розширила свою грошову ємність і вийшла на рівень менших переживань і великих можливостей. І в цей проект я запрошую вас не просто купити і зробити техніки, я пропоную попрацювати з тим, що допомогло особисто мені і 100% допоможе вам.

Терапія грошової сфери - це дозвіл собі жити добре! І той, хто дав цей дозвіл собі - здоровий, тоді той, хто ще забороняє - невротик.

Дозвольте собі мати все те,
що підготував вам Бог, відправивши вас жити.

Жити погано-це йти проти себе.

7 грошових технік:

" утримують мене почуття від більшого (образи, претензії і застарілі висновки)."
неможливо піти до більшого, поки нас утримують почуття, в яких ми застрягли!
Біль, якої у багатьох неусвідомлено дуже багато, образа, заздрість, невпевненість в собі
і невіра в себе! Ці почуття важливо прожити, відпустити і ви спокійно і вільно підете в більше.

"я заслуговую більшого."
краще треба заслужити, а не вислужити. Заслужити-значить дорости, дозріти, стати впевненіше в собі і своїх силах, щоб йти. Навіть не стільки досягти, а просто йти. Якщо ви хочете, що в ваше життя стала краще, а можливості в ній стали вашими друзями-ця техніка дасть відповіді як і куди вам!

"я закриваю дитячі дефіцити і дірки, щоб
дозволити собі все."

дефіцит уваги і любові робить нас невпевненими, нерішучими і жертовними. Ми не працює, а ніби постійно намагаємося кожною своєю дією заслужити любов і увагу. Ніби робимо не заради того, навіщо взагалі прийшли, а тому що нам мало любові! Знайоме? Тоді ця техніка подарує це довгоочікуване розуміння-навіщо я прийшов і що можна від кожної своєї дії отримувати задоволення! Тому що ви робите це з позиції - я для цього народилася, а не тому що мені було мало любові. Розумієте різницю?

"прокачування внутрішньої дитини."
Тема, з якої починається можливість отримати все.... саме прокачений дитина-це:
  • бездонне кількість енергії
  • Відсутність втоми і вічний двигун
  • Життєрадісність і легкість
  • Можливість підучить все
  • Нескінченні бажання
  • Сексуальність
  • Велика впевненість в себе
Дуже важливо дитину всередині себе вилікувати і оздоровити! Що техніка і дає.

"прокачування сили внутрішньої дитини і батька."
на одній дитині далеко не заїдеш, потрібна внутрішня опора, сила, зрілість, вміння керувати собою, великим і тут потрібні Зрілі грані в собі, щоб все було гармонійно і ви відчували задоволення важливо працювати зі зрілістю, яку і вирощує ця техніка!

"гроші носять обличчя мами."
гроші і можливості носять обличчя наших відносин, спогадів і почуттів до мами. Те, склалося у нас довіру, любов, ніжність, розуміння і турбота, та отмосефра, яка у нас у відносинах, ось саме вона і закладе те, як ми будемо ставитися до світу можливостей. АтмоСфера відносин з мамою - це витоки всього!
Взагалі в терапії робота з образом батьків-це все і те, до чого ми постійно повертається, знімаючи з себе шари не Свого і як ГУСЕНИЦЯ перероджуючись для себе і більшого!

"подяка, яка розширює."
Основа всього - це вміння правильно дякувати, щоб збільшити свою дозвільну систему... якщо навчитися це робити, то вам захочеться давати все, бо ви станете джерелом любові!

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CZT3hJQso46/

Угорі