Привіт, красуня, це - твій путівник по WILDBERRIES. Тут ти знайдеш тільки найактуальніші цікаві речі цього майданчика, відібрані спеціально для тебе. Спасибі, що вибрала мене і Мій путівник. Сподіваюся, що він допоможе тобі зібрати ідеальний гардероб на сезон весна-літо.
чим допоможе гайд?
Не хочеться купувати зайве
650-спеціально відібраних речей
210-готових образів
7-повноцінних капсул на всі випадки життя
20-категорій речей
Добірки найактуальніших і цікавих речей позбавлять від зайвих покупок
Капсула в морському стилі
чим допоможе гайд?
Не хочеться купувати зайве
- Часто дівчата орієнтуються на відгуки і кількість покупок товару, що призводить до необдуманих покупок зайвих неактуальних речей. У гайд відібрані тільки Перевірені актуальні речі, які точно впишуться в будь-який гардероб.
- я, як професійний стиліст, точно знаю, як іноді розбігаються очі і важко вибрати по-справжньому класні речі, а ще й поєднувати їх між собою. У Гайді є все, щоб самостійно зібрати собі літній гардероб всього за пару днів.
- мій гайд спеціально для любителів цієї популярної майданчики. Всі речі представлені відразу з посиланнями і артикулами, потрібно лише перейти за посиланням на потрібну річ і купити. А якщо раптом речі з гайда закінчаться, я швидко знайду заміну в чаті підтримки.
650-спеціально відібраних речей
210-готових образів
7-повноцінних капсул на всі випадки життя
20-категорій речей
Добірки найактуальніших і цікавих речей позбавлять від зайвих покупок
- сукні
- спідниці
- Футболки
- Топи
- сорочки
- боді
- кросівки
- Сумки
- лофери
- Кеди
- туфлі
- босоніжки
- Мюли
- сандалі
- лофери
- Штани
- джинси
- костюми на літо
- піджаки
- Джинсовки
Капсула в морському стилі
- яскрава капсула з використанням елементів морського стилю. Одне з найцікавіших і ефектних поєднань - чорний+червоний+білий
- базовий набір речей для весняного та літнього офісу. Багато речей з капсули також можна носити в холодну пору року, додавши взуття по сезону і верхній одяг.
- Капсула складена з легких і дихаючих літніх матеріалів, щоб забезпечити комфорт навіть у спеку. У капсулі є образи для морських прогулянок, вечері в ресторані, активного літнього відпочинку і спекотного літа в місті.
- універсальна капсула, в якій можна знайти образи для роботи, на вихід і для прогулянок.
- Капсула для активних матусь, які хочуть бути найяскравішими і стильними на майданчику) тут немає ні каблуків, ні піджаків) тільки зручні і комфортні образи для довгих прогулянок.
- Капсула в стриманих відтінках з базових речей, які не втрачають свою актуальність роками. У капсулі зібраний той набір, за допомогою якого можна починати будувати свій ідеальний гардероб. Пізніше можна додати в нього кольору і тренди, так як вся необхідна база вже є.
https://privatelink.de/?http://guidemary.tilda.ws/