Що нового?

Придбаний У пошуках кольору. Як навчитися розуміти колір і використовувати його в фотографії (Брайан Петерсон)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 166 ГРН
Учасників: 0 з 29
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Досвідчений фотограф і викладач Брайан Петерсон здобув популярність завдяки захоплюючим фотографіям, сміливим графічним кольорам і композиціям. У цій книзі він вперше аналізує свій фірмовий стиль роботи з кольором, показуючи читачам процес створення фотографій, які звертають на себе увагу.

Він розповідає, як знімати при різному освітленні; описує колірні сімейства, а також те, як їх взаємодія дозволяє створити цікаві роботи в області комерційної та художньої фотографії. Крім того, допомагає читачеві опанувати експозицією, спалахом і подолати інші камені спотикання, з якими стикаються як початківці, так і досвідчені фотографи, і показує, як максимально ефективно вибудувати будь-яку композицію. Ця книга, написана простою мовою і з наочними поясненнями,-свого роду майстер-клас, що дозволяє фотографам вийти на новий рівень.

Від автора
Я знімаю в кольорі. Мій підхід до кадру майже завжди продиктований кольором, в який забарвлений сюжет. Дев'яносто відсотків часу я приділяю кольору і намагаюся вирішити, як найкраще представити його в композиції. Я бачу не птицю, а її червоне крило. Я спостерігаю не ландшафт, а яскраво-жовте квітуче дерево. Я бачу не вуличну сценку, а фіолетові двері. Я помічаю колір — і тільки після того, як я побачу Його і уявляю собі композиційно, починаю думати про сюжет, будь то квітка, оголена натура, ландшафт або яскраво одягнена людина, що чекає автобуса.

Я постараюся допомогти вам побачити і відобразити яскравість навколишнього світу. Ми обговоримо, чому бачимо колір, як його передає фотоапарат, і вивчимо поради щодо правильної експозиції яскраво-білого, густо-чорного і всіх кольорів між ними. Ми з'ясуємо, як колір впливає на композицію і як використовувати його переваги в кадрі.

Ідея написати книгу про кольорової фотографії приходила мені в голову в різний час за останні кілька років, але створюватися ця книга почала тільки після одного майстер-класу в Голландії. Під час цієї події Сюзанна Хайде Шелленберг, дуже талановитий фотограф, здивовано запитала, чому я досі не написав книгу про колір.

Тут треба обмовитися: моя книга не про кольорову постобробку. Я торкаюся цієї теми лише на кількох сторінках наприкінці. Чому? Тому що я прихильник того, щоб композиція вибудовувалася, а експозиція виставлялася в процесі зйомки. Сьогодні, як і в епоху плівки, можна отримувати кадр з виразною композицією і ідеальною експозицією, не вдаючись до програмного забезпечення, за винятком деяких незначних змін експозиції і вибіркової корекції кольору в Photoshop.

Для кого ця книга
Для професійних фотографів, які хочуть підвищити рівень своєї майстерності.

Для всіх, чия робота пов'язана з фотографією.

Для всіх, хто захоплюється фотографією.

Формат видачі: PDF, PDF розворотами (від видавництва)
Ціна: 449 р. (буде змінена з урахуванням знижки на момент викупу книги)
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/v-poiskah-cveta/

Угорі