Що нового?

Придбаний [Udemy] Біткоін школа від міністра інвестиції (Daniiar Akmatov)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 806 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Біткоін школа від міністра інвестиції

Криптотрейдинг, Аналітика, NFT, Ф'ючерси

Автори: Даніяр Акматов
Останнє оновлення: 03.2023
Українська

чого ви навчитеся
  • Криптотрейдинг спотовий і ф'ючерсний
  • безкоштовний заробіток на ринку криптовалют
  • ризик менеджмент в криптотрейдингу
  • Метавсесвіт і WEB 3.0
  • фундаментальний аналіз
  • аналіз токенів
  • інвестування або створення криптопортфеля
  • майнінг криптовалют
  • реферальні посилання та партнерські програми на криптобіржах
вимоги
  • При собі мати зошит, смартфон, ноутбук
опис
Привіт Шановні Майбутні Кріптотрейдери! Мене звуть Акматов Даніяр, і я створив даний курс. Коротко про себе: закінчив Російський економічний університет імені Плеханова, пропрацював дейтрейдером в канадській компанії Swifttrade.

У Криптотрейдингу я працюю з 2015 року. За цей період навчання я сформулював ефективну формулу навчання. Спростив складні терміни і саму методику навчання. Навчив 300 учнів індивідуально, а також навчив 30 співробітників правоохоронних органів протидії фінансування тероризму та відмиванню грошей через криптовалюти за проектом Євросоюзу.

У мене успішно навчилися і торгують школярі 12 років і люди похилого віку до 75 років; з вищою освітою і без; були учні, які жодного разу не відкривали комп'ютер за своє життя. Завдяки простій методиці навчання, 70% успішно торгують, до того ж серед них є учні, які стали забезпеченими.

Кріптотрейдінг-це перш за все праця і старанність, а легких грошей не буває. Криптовалюти-це не БЛАГОДІЙНИЙ фонд. Хочу попередити вас заздалегідь, що я вам не обіцяю золоті гори або що ви за короткий час станете мільйонерами. Гарантії ніхто не зможе дати вам. Все залежить від вас і від вашої психології. У криптовалютах можна розбагатіти, маючи стартовий капітал навіть 100 дол., але якщо ваша аналітика збувається на 100%. Найважливіше в Кріптотрейдінге-це знання, а не гроші. Кожен урок в даному курсі-це практичний досвід і база, створена протягом 20 років наполегливої навчання і праці. Мені потрібні студенти, які мають сильне бажання навчитися криптотрейдингу і можуть контролювати себе. Азартних прошу проходити повз і не витрачати свій час.

Все-таки основну роботу будете робити ви, а я даю вам напрямок, де ви повинні жадібно копати знання і самонавчатися. Я відфільтрую вам цінну інформацію і простими словами поясню складні операції. Під час навчання обов'язково записуйте та робіть нотатки.

Я люблю свою роботу і отримую від неї тільки задоволення. Я зважився написати дане навчання тільки після того, як переконався, що моя формула працює і люди отримують прибуток. Моїми основними цінностями є зробити життя людей краще і якісніше. Навчайтеся в будь – якому віці-це допоможе вам залишатися конкурентоспроможними. Криптовалюта-це свобода для людини від обмежень. Насолоджуйтесь навчанням і тестуйте свої можливості!

Для кого цей курс:
  • Люди віком від 18 до 55 років
  • трейдери з фондового ринку та IT фахівці
  • домогосподарки та домогосподарки
  • студенти
    викладач
    Daniiar Akmatov
    Криптотрейдер
    Я закінчив Плеханівський університет за спеціальністю Фінанси та цінні папери. У 2020 році був Директором Агентства із захисту інвестиції при Уряді КР. З 2008 року торгую на фінансових ринках, з 2016 року на крипторинках. Навчив понад 300 учнів з криптотрейдингу. Написав передвиборчу програму Президенту по впровадженню Блокчейн технології в державні відомства в 2020 році.

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/akmcrypto/

Угорі