Що нового?

Придбаний [Udemy] Джедайські техніки, а не якийсь там тайм-менеджмент (Максим Дорофєєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 359 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Джедайські техніки (а не якийсь там тайм-менеджмент)
Від Максима Дорофєєва автора книг" Джедайські техніки "і"шлях джедая"

чому ви навчитеся:побудувати свою власну методику підвищення продуктивності

вимоги
  • найголовніше-вам буде потрібно чітку відповідь на питання: "навіщо вам це треба?". Ті, хто хочуть працювати продуктивніше, щоб ще продуктивніше завалювати себе роботою, як правило, ні до чого не приходять... В ідеалі у вас повинно бути пристрасне бажання почати робити щось, на що зараз не залишається сил.
  • Будьте готові, що просто "дізнатися щось новеньке" нічого в вас не змінить. Треба щось брати і робити. У цьому курсі я лише можу сказати" що "і " як", але я не можу за вас зробити...
це не тайм-менеджмент, тут не буде про матрицю Ейзенхауера, SMART-цілі, вихід із зони комфорту і про "з'їсти вранці жабу". Це всі чудові методи, щоб пояснити їх аудиторії у фліпчарта, але в реальному житті нам потрібно щось інше...

Курс являє собою коротку вичавку навичок і умінь, описаних в моїх книгах: "джедайські технік" і "шлях джедая" . Однак це не переказ книг.

курс побудований у вигляді серії з 14 уроків, в кожному з яких міститься:
  1. відео (записане в студії і тривалістю не більше 12 хвилин. Ще раз-не більше 12 хвилин
  2. маленька вправа,
  3. нові практики (1-2 штуки), які ви можете почати практикувати,
  4. питання для осмислення. Проста анкета, де після своїх відповідей ви можете подивитися знеособлені відповіді інших людей і подумати над цим
на відміну від книги, яка описує логіку і принципи "Джедайських технік", курс допомагає і показує як і в якій послідовності запустити у себе всі ці прийоми, зробивши їх частиною свого способу життя.

для кого цей курс:
  • спочатку, створюючи свій курс, я орієнтувався на менеджерів і управлінців. Але знання і навички виявилися досить універсальними і підходять так само провідним фахівцям, хто вже зрозумів, що спокійно працювати йому не дадуть...
ціна зі знижкою 974 руб

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/jeditech/

Угорі