Що нового?

Придбаний [Udemy] композиція у Фотографії від А до Я (Денис Бучель)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 427 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 12.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Освойте композицію в фотографії, навчитеся бачити композицію, навчитеся аналізувати свої та інші фотографії

чому ви навчитеся
  • ви опануєте композицією у фотографії;
  • ви освоїте аналіз фотографій;
  • ви зможете почати бачити композицію;
  • ви покращите свої загальні навички у фотографії;
  • ви почнете інтуїтивно краще знімати і бачити;
вимоги
  • ви повинні бути захоплені фотографією;
  • ніяких технічних навичок не потрібно (ми не будемо працювати в Photoshop);
  • професійна камера не потрібна, а тільки та якою володієте
опис
Ласкаво просимо в курс по композиція у фотографії - майстер-клас!

Не важливо якщо ви новачок або просунутий фотограф, цей курс буде корисний для вас. Тут ви можете знайти відповіді на ваші запитання:

• чому композиція це важливо?
  • як створювати композицію інтуїтивно?
  • як навчитися бачити композицію в навколишньому середовищі?
  • як композиція може допомогти вам поліпшити ваше загальне розуміння фотографії?
  • чому важливо вміти аналізувати свої власні фотографії, а також фотографії, які ви бачите?

Мене звуть Денис Бучель, я досвідчений фотограф, і моя мета - допомогти вам поліпшити свої фотографії. Я читаю лекції на різних курсах по фотографії з єдиною метою-навчити думати фотографічною мовою.

Те, що я помітив у людей, полягає в тому, що вони завжди зацікавлені в тому, як все працює зсередини. Чому, наприклад, є деякі фотографії, які отримують більшу популярність, ніж інші. Об'єднуючою темою тут, звичайно ж є і композиція. Композиція всюди, в архітектурі, в людському тілі, в будь-якого роду дизайні, мистецтві і т. д.

Під час курсу Я буду пояснювати все на прикладі особистих фотографій. Ви побачите, що все можливо, коли ви оволодієте мовою фотографії. Композицією і правилами композиції.

Почнемо з основи основ-що таке баланс і як його досягти.
поступово ми перейдемо до інших правил композиції - правила третин, золотого перетину, золотої спіралі, золотого прямокутника, золотова трикутника і багато чого іншого, поки не досягнемо точки, де ми будемо робити загальний аналіз композиції.

Протягом усього курсу ми будемо аналізувати фотографії. Умінням аналізувати знімки на жаль володіють не так вже й багато людей, але я вірю що цьому можна навчитися.

Сьогодні у вас є прекрасна можливість почати захоплюючу подорож у світ фотографії.

Приєднуйтесь до мого курсу-композиція в фотографії, і почніть створювати прекрасні фотографії!

для кого цей курс:
  • Цікавитеся фотографією? Приєднуйтесь до нас!
  • Цікавитеся мистецтвом? Приєднуйтесь до нас!
  • цікаво, як композиція відбувається на практиці? Приєднуйтесь до нас!
  • досвідчений фотограф? Новачок у фотографії? Приєднуйтесь до нас, у нас є чим поділитися з вами!

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/hznubotf/

Угорі