Курс комбінованого манікюру. Корекція нігтів 2.0
Техніка комбінованого манікюру, яка дозволить вам працювати швидше, безпечніше і чистіше.
автори: Юлія Іщук
Останнє оновлення: 03.2023
Українська
чого ви навчитеся
- будова нігтьової пластини
- виконання комбінованого манікюру
- Все про матеріали для нігтів
- розбір архітектури
- техніка комбінованого манікюру, яка дозволить вам скоротити час роботи, а також виконувати швидкісний безпечний і чистий манікюр.
- зміцнення нігтів акрил гелем без опіла
- викладка матеріалу на готовність
- зрозуміла і доступна для всіх техніка опіла поверхні, яку я розклала на"молекули"
- зміцнення вільного краю гелем
- зміцнення вільного краю на верхні форми гелем, а також акрил гелем
- Опили форми квадрат і мигдаль
- Доступно пояснюється техніка комбінованого манікюру зміцнення і вирівнювання нігтів
- Фрезер (Strong/Maraton)
- Фреза твердосплавна, Алмазна (Червона насічка, діаметр 0.21 або 0.23 з гострим носом)
- апельсинова паличка, пушер, пушер-кільце
- пилка 180 грит
- безворсові серветки
- Спирт 96%, дегідратор, rubber base, гель, акрил гель, верхні форми, топ, кольоровий гель лак
- Ножиці для кутикули, staleks sx-23/2m
- Кисть для гелю, кисть для акрил гелю, тонка кисть
- рідина для акрил гелю
- витяжка Манікюрна
- Лампа настільна
- Лампа УФ LED
- підлокітник
- Лампа УФ LED
опис
Курс, який змінити вашу думку про базах і закохає вас в гелі. За твердим матеріалом майбутнє майстрів манікюру. Я не вмію красиво рекламувати, зате я вмію добре навчати. Моя реклама - це мої учні та їхні роботи після проходження моїх курсів. Щоб в цьому переконатися, вам необхідний мій курс "Корекція нігтів 2.0".
Цей курс стане Вам методичним посібником для роботи з руками будь-якої складності. Завдяки онлайн курсу ви навчитеся виконувати безпечний, комбінований манікюр. За допомогою зміцнення в різних техніках ви зможете підібрати для себе саме ту, яка стане для вас самою швидкісною і зрозумілою в роботі з клієнтами. Ви перестанете боятися нових клієнтів, тому що будете знати, як з ними працювати. Ви перестанете боятися гелю, тому що будете знати, як з ним працювати. А коли побачите результати носибильности нігтів, не захочете повертатися до баз.
Курс дається вам назавжди! Плюс два місяці підтримки в чаті телеграм каналу, де ви зможете задавати питання, скидати свої відпрацювання після відпрацювання курсу для подальших коментарів і розборів від інструктора Юлії Іщук.
опис курсу:
1. Теорія:
З любов'ю, Юлія Іщук!
Для кого цей курс:
Курс, який змінити вашу думку про базах і закохає вас в гелі. За твердим матеріалом майбутнє майстрів манікюру. Я не вмію красиво рекламувати, зате я вмію добре навчати. Моя реклама - це мої учні та їхні роботи після проходження моїх курсів. Щоб в цьому переконатися, вам необхідний мій курс "Корекція нігтів 2.0".
Цей курс стане Вам методичним посібником для роботи з руками будь-якої складності. Завдяки онлайн курсу ви навчитеся виконувати безпечний, комбінований манікюр. За допомогою зміцнення в різних техніках ви зможете підібрати для себе саме ту, яка стане для вас самою швидкісною і зрозумілою в роботі з клієнтами. Ви перестанете боятися нових клієнтів, тому що будете знати, як з ними працювати. Ви перестанете боятися гелю, тому що будете знати, як з ним працювати. А коли побачите результати носибильности нігтів, не захочете повертатися до баз.
Курс дається вам назавжди! Плюс два місяці підтримки в чаті телеграм каналу, де ви зможете задавати питання, скидати свої відпрацювання після відпрацювання курсу для подальших коментарів і розборів від інструктора Юлії Іщук.
опис курсу:
1. Теорія:
- Будова нігтьової пластини.
- Виконання безпечної техніки комбінованої техніки манікюру.
- Все про матеріали для нігтів.
- Розбір архітектури і частих помилок майстрів.
- Відео-демонстрація правильного положення майстра по відношенню до клієнта, правильні захоплення пилки.
- Відео-урок зміцнення вільного краю за допомогою верхніх форм на вверхрастущем типі нігтьової пластини. Плюс техніка комбінованого манікюру.
- Відео-урок зміцнення вільного краю за допомогою акрил гелю, робота зі скрученими/поламаними нігтями. Корекція зі зміцненням без поверхневого опилу.
- Відео-урок по зміцненню гелем і акрил гелем. Форма з квадрата в мигдаль. Повний опил поверхні за схемою. Покриття кольором плюс вирівнювання топом.
- Відео-урок по відновленню вниз зростаючих нігтів в техніці бортики.
З любов'ю, Юлія Іщук!
Для кого цей курс:
- Курс "Корекція нігтів 2:0" підійде для практикуючих майстрів манікюру
- Для майстрів, які працюють тільки з базами і хочуть перейти на тверді матеріали
- Для майстрів, які вже працюють в гелевою системі, але незадоволені архітектурою нігтів і якістю виконання манікюру
- для тих, хто тільки починає займатися манікюром
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/korekcija-nogtey-2-0/