Що нового?

Придбаний [udemy] курс комбінованого манікюру. Корекція нігтів 2.0 (Юлія Іщук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 534 ГРН
Учасників: 4 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 55.5 ГРН
40%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Курс комбінованого манікюру. Корекція нігтів 2.0

Техніка комбінованого манікюру, яка дозволить вам працювати швидше, безпечніше і чистіше.

автори: Юлія Іщук
Останнє оновлення: 03.2023
Українська

чого ви навчитеся
  • будова нігтьової пластини
  • виконання комбінованого манікюру
  • Все про матеріали для нігтів
  • розбір архітектури
  • техніка комбінованого манікюру, яка дозволить вам скоротити час роботи, а також виконувати швидкісний безпечний і чистий манікюр.
  • зміцнення нігтів акрил гелем без опіла
  • викладка матеріалу на готовність
  • зрозуміла і доступна для всіх техніка опіла поверхні, яку я розклала на"молекули"
  • зміцнення вільного краю гелем
  • зміцнення вільного краю на верхні форми гелем, а також акрил гелем
  • Опили форми квадрат і мигдаль
  • Доступно пояснюється техніка комбінованого манікюру зміцнення і вирівнювання нігтів
вимоги
  • Фрезер (Strong/Maraton)
  • Фреза твердосплавна, Алмазна (Червона насічка, діаметр 0.21 або 0.23 з гострим носом)
  • апельсинова паличка, пушер, пушер-кільце
  • пилка 180 грит
  • безворсові серветки
  • Спирт 96%, дегідратор, rubber base, гель, акрил гель, верхні форми, топ, кольоровий гель лак
  • Ножиці для кутикули, staleks sx-23/2m
  • Кисть для гелю, кисть для акрил гелю, тонка кисть
  • рідина для акрил гелю
  • витяжка Манікюрна
  • Лампа настільна
  • Лампа УФ LED
  • підлокітник
  • Лампа УФ LED
опис
Курс, який змінити вашу думку про базах і закохає вас в гелі. За твердим матеріалом майбутнє майстрів манікюру. Я не вмію красиво рекламувати, зате я вмію добре навчати. Моя реклама - це мої учні та їхні роботи після проходження моїх курсів. Щоб в цьому переконатися, вам необхідний мій курс "Корекція нігтів 2.0".

Цей курс стане Вам методичним посібником для роботи з руками будь-якої складності. Завдяки онлайн курсу ви навчитеся виконувати безпечний, комбінований манікюр. За допомогою зміцнення в різних техніках ви зможете підібрати для себе саме ту, яка стане для вас самою швидкісною і зрозумілою в роботі з клієнтами. Ви перестанете боятися нових клієнтів, тому що будете знати, як з ними працювати. Ви перестанете боятися гелю, тому що будете знати, як з ним працювати. А коли побачите результати носибильности нігтів, не захочете повертатися до баз.

Курс дається вам назавжди! Плюс два місяці підтримки в чаті телеграм каналу, де ви зможете задавати питання, скидати свої відпрацювання після відпрацювання курсу для подальших коментарів і розборів від інструктора Юлії Іщук.

опис курсу:
1. Теорія:
  • Будова нігтьової пластини.
  • Виконання безпечної техніки комбінованої техніки манікюру.
  • Все про матеріали для нігтів.
  • Розбір архітектури і частих помилок майстрів.
  1. Відео-демонстрація правильного положення майстра по відношенню до клієнта, правильні захоплення пилки.
  2. Відео-урок зміцнення вільного краю за допомогою верхніх форм на вверхрастущем типі нігтьової пластини. Плюс техніка комбінованого манікюру.
  3. Відео-урок зміцнення вільного краю за допомогою акрил гелю, робота зі скрученими/поламаними нігтями. Корекція зі зміцненням без поверхневого опилу.
  4. Відео-урок по зміцненню гелем і акрил гелем. Форма з квадрата в мигдаль. Повний опил поверхні за схемою. Покриття кольором плюс вирівнювання топом.
  5. Відео-урок по відновленню вниз зростаючих нігтів в техніці бортики.
У кожному відео-уроці ви побачите комбінований манікюр з різними типами кутикул. Я впевнена, що дана техніка манікюру дозволить вам скоротити час роботи в рази. Підходить для різних типів кутикул і шкіри. Техніка виконання манікюру підходить не тільки жінкам, а також - чоловікам, так як вона не має контакту фрезами з нігтьової пластиною. Грамотне пояснення даної техніки дозволить вам зрозуміти які помилки ви робили до проходження курсу.
З любов'ю, Юлія Іщук!

Для кого цей курс:
  • Курс "Корекція нігтів 2:0" підійде для практикуючих майстрів манікюру
  • Для майстрів, які працюють тільки з базами і хочуть перейти на тверді матеріали
  • Для майстрів, які вже працюють в гелевою системі, але незадоволені архітектурою нігтів і якістю виконання манікюру
  • для тих, хто тільки починає займатися манікюром
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/korekcija-nogtey-2-0/

Угорі