Що нового?

Придбаний Управління подіями свого життя, 2017 (Михайло Бородянський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5478 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 123.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про інтернет-тренінг

**** ******* <проліт стиль= " сімейство шрифтів:'Аріал' "><проміжок стиль="шрифт-розмір: 15px">Інтернет-тренінг складається з 6 занять (теоретичні блоки, вправи, медитації) і 7 вебінарів зворотного зв'язку. 80% часу тренінгу займають практичні вправи: мозкові штурми і медитації, робота в групі і індивідуально.
  • Пропустили будь-яку діяльність чи вебінар? Подивіться його в записі, зробіть вправи і задайте свої питання. Відповіді на них вже будуть включені в наступний вебінар зворотного зв'язку, який ви можете відвідати онлайн ("Наживо") або подивитися в записі.
  • інший часовий пояс чи немає можливості брати участь у потрібний час? Не переживайте. Дивіться всі заняття і вебінари в запису, робіть вправи, а питання задавайте в проміжку між заняттями, і відповіді на них теж будуть!
28 інструментів управління майбутнім
Я не придумав їх сам: я зібрав їх з різних джерел, прочитавши сотні книг і пройшовши десятки тренінгів. Відібрав тільки найкращі і доступні. Перевірив їх все на собі. Перевірив їх на трьох тисячах своїх клієнтів, і знову відібрав тільки найефективніші. Вам не потрібно повторювати цей шлях — ви можете взяти їх готовими і відразу почати використовувати в своєму житті. Ні, не після тренінгу, а вже після першого заняття!

що це за Інструменти? Вони найрізноманітніші.

• ви мислите образами і картинками? Чудово! У мене є для вас 9 інструментів, які можна використовувати, спираючись на ваші навички.
  • ваш мозок віддає перевагу логіці та аналізу? Чудово! Наступні 8 інструментів спеціально для вас: вони містять логічні схеми, таблиці та чіткі алгоритми дій.
  • ви звикли спиратися на інтуїцію? Здоровенькі були! Я сам такий. Але навіть в нашому випадку є способи збільшити ефективність в рази, використовуючи додаткові 9 інструментів.
хочете освоїти ці інструменти? Коли? Через рік чи півтора? Або, може бути, до Нового року? Ну, тоді не рвіть на собі волосся, коли ваше життя як і раніше буде "жити вас", а не ви її.*****
(група 18)

Продажник: Посилання https://privatelink.de/?https://www.psy8.ru/webinar-series/events_direction

Угорі