Що нового?

Придбаний Успішний інвестор. Тариф Базовий (Дарина Каліко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1581 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 164.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей курс для зовсім новачків, новачків з гугла і сторінок інших фінансових гуру, і звичайно ж тих, хто хоче знати більше, ніж просто як почати інвестувати:
● Ви почнете розбиратися в фондовому ринку, так що забудете про те, що ви не володієте математичним складом розуму
● Складете повноцінну стратегію формування капіталу, і перестанете мислити хаотично
● Отримайте алгоритм дій і навички, які будуть застосовні завжди і на будь-яких ринках, не тільки на російському

Хто я?
Мене звуть Дар'я Каліко, я інвестор, Фінансовий радник.
Інвестую вже більше 8 років
Дипломована за спеціальностями Фінансовий менеджмент, а також менеджер антикризового управління (МБІ Спб)
Атестована ЦБ РФ, (фсфр 1.0, фсфр 3.0)
Розробила понад 300 портфелів клієнтів.
Під моїм управлінням більше 80 млн. доларів

що вас чекає
4 тижні навчання
5 блоків 35 відео від 3 до 20 хвилин + бонуси
Теорія і багато практики!
Подальший доступ до уроків на 2 місяці
Авторська таблиця Exel для зручності роботи, яка залишиться у вас.
Уроки в записі
Можна дивитися і з телефону через додаток
Переглядайте уроки в будь-який час, ставте на паузу, прискорюйте, якщо я занадто повільно кажу
продовження освіти і бонуси!
Чат студентів-це місце однодумців, які діляться досвідом, і я не залишаю вас без відповіді навіть після закінчення курсу!
Список літератури + посилання на всі необхідні ресурси + поглиблені курси, якщо вам здасться мало знань від мене.
Також є можливість оформити податкове вирахування за фактом проходження курсу за типом "навчання"

програма
1 модуль
Як влаштований Фондовий ринок.
Рахуємо податки. Дивимося технічну частину-заводимо гроші на БС, купуємо, продаємо, виводимо.
2 модуль
Портфельна теорія. Диверсифікація портфеля. Цикли
3 модуль
Інвестиційні інструменти. Облігації
4 модуль
Інвестиційні інструменти. Акції
4.1
Акції Росії
4.2
Акції США та Європи
5 модуль
Індексна стратегія. ETF

який результат чекати?
За три тижні ви станете інвестором, маючи навіть 1000₽ на першу покупку, так! Цього достатньо.
Ви навчитеся складати портфель з цінних паперів у відповідності не тільки з вашими цілями, а й процесами в економіці. Акції не завжди ростуть-як купувати ті, що ростуть, ви однозначно дізнаєтеся.
Ми купимо цінні папери і валюту прямо з вашого мобільного телефону.
Я буду вашим провідником і помічником!

З якої суми можна починати інвестувати?
Можна починати і з 1000 р.
Максимальна сума не обмежена.

чи буде підтримка після закінчення курсу?
Забудьте ситуацію, коли ви прослухали курс, і у вас залишилися питання.
Ви завжди будете в інформаційному потоці завдяки чату інвесторів для випускників.
Я особисто буду відповідати на ваші запитання і після закінчення курсу.

чому "Успішний інвестор"?
Цей курс не про те, як дати вам кволу базу і продати інший курс дорожче, Ви отримуєте якісний матеріал, після якого зможете вдосконалювати свої знання самостійно без допомоги спікерів.
https://privatelink.de/?http://kaliko.finance.tilda.ws/

Угорі