Що нового?

Придбаний [Валяние] Кружево 4 [Марина Власенко]

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1667 ГРН
Учасників: 1 з 36
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.2 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Валяние] Кружево 4 [Марина Власенко]

В составе мк два изделия:
  1. Кружевной жакет. Заготовки фактуры. Валяние образца. Построение выкройки жакета по индивидуальным меркам. Раскладка и валяние жакета. Посмотреть видео готового изделия
  2. Кружевная блуза. Валяние образца. Построение выкройки шаблона для валяния блузы по индивидуальным меркам. Раскладка и валяние блузы.
Курс сопровождается подробными видео, графическими схемами, инструкциями, вспомогательными материалами.

Цена 2000 руб
https://vk.com/market/product/master-klass-kruzhevo-4-212241053-10971456

Amor

Member
Готова придбати та оплатити
Вітаю Вас! Я хочу купити багато мк(майстер класів) по валянню. Я вже писала проце у попередньому повідомленні. Але досі не зрозуміла як можу оплатити курси. Я живу нев Україні і можу платити тільки ЄВРО. Чи можливо домовитися з Вами, чи іншим Модератором, який відповідає за курси по валянню, допомогти оплатити курси? Наприклад, я хочу придбати багато курсів - можу порахувати скільки вони кошьують разом у гривнях, переаести по офіційному курсу СКІЛЬКИ - ЯКА ЗАГАЛЬНА ВАРТІСТЬ КУРСІВ ПО ВАРТОСТІ СКЛАДЧИНИ у Гривнях - і перевести цю суму у ЄВРО - по КУРСУ - і ОПЛАТИТИ ЄВРО. Найкращий варіант - переклад через Western Union- дуже швидко - я перевожу Вам євро а Ви конвертувати їх у гривні, чи як Вам зручно. Головне щоб оплатити зручним та швидким способом і отримати доступ до курсів. Для того щоб мені перевести через Western Union- мені потрібно написати ваше Ім'я та Прізвище - щоб на пошті ви зі своїм паспортом отримали переклад - можете отримати чи у євро, чи у доларах, чи у гривнях... Коли я оформлюю переклад через Western Union- надається автоматичний цифровий код - я Вам його повідомляю чи на телефон, чи на майл, чи іншим способом. І Вам достатньо показати свій паспорт і сказати код , і все. Я дуже багато разів робила переклади в Україну через Western Union- дуже зручно і швидко, і відсоток перекладу не дуже високий. Нижче ніж робити Трансференцію через Банк. Дуже чекаю Вашу позитивну відповідь на мою пропозицію. Допоможіть мені, будь ласка, придбати курси по валянню. З повагою - Amor

Відп

Угорі