Що нового?

Придбаний Веган 360 (Настя Лисиця)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 106.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

2000 калорій

Привіт! Коли я переходила на веганство, Я не довго могла зрозуміти: що мені їсти, щоб не бути вічно голодною без пжп? Чомусь в Instagram не часто зустрічаються рецепти і раціони для тих, хто багато тренується або просто дуже ненажерливий. Знайти щось підходяще для чоловіка взагалі здавалося неможливим.

Це не кажучи про те, що належало ще розібратися в добавках і аналізах, знайти застосування незнайомим продуктам і якось так зробити, щоб готування не займала півжиття. Я пам'ятаю, як йде обертом голова спочатку.

Почасти тому я і вирішила зайнятися нутриціологією — щоб знайти відповіді на свої питання і спростити життя іншим людям, що стикаються з такими ж проблемами.

У "Веган 360" я включила не тільки готове меню, але і Довідник з основ здорового веганства.

веганське меню на 7 днів
Кожен день 4 прийоми їжі, всього 28 не повторюваних основних рецептів + напої і смузі збалансовано за всіма поживними речовинами
Акцент на білок
Зведення по КБЖУ, клітковині, 12 основних вітамінів і мінералів розписана за кожен день — ви точно знаєте, що і в якій кількості отримуєте
Готовий список покупок

а ще:
Довідник по аналізах і добавкам на веганство: повний інструктаж по В12, D і залозу, інформація про колаген, протеїн, омега-3, йод і мультивітамінні комплекси (спойлер: вони не потрібні). Все з прикладами хороших виробників і дозуваннями.
Інструкції по виживанню на веганської кухні: як економити час за допомогою заготовок, який посуд і техніку купити (з прикладами моделей), як і що замочувати, чим замінити цукор, яке масло вибрати і т. д.

Готувати кожен день необов'язково — можна приготувати на 3-4 дні вперед по меню будь-якого окремо взятого дня, приготування займе не більше півтори години. Кожен день можна робити тільки швидкі штуки: змішати смузі, нарізати салат, підсмажити тост і т. д.

Меню не саме бюджетне, але всі продукти доступні в звичайних магазинах. Шукати взимку свіжі персики і замовляти пилок єдинорога з айхерб не доведеться.
Продажник:
https://privatelink.de/?http://waffledeer.com/

Угорі