Що нового?

Придбаний [venividivicitrade] Мова графіка | Язык графика

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12000 ГРН
Учасників: 1 з 17
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 734.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
[venividivicitrade] Мова графіка

МОВА ГРАФІКА

У трьох відео-роликах автор розповідає про свою стратегію, яка вироблялася десятиліттям. Від найпростішого, до найскладнішого, але простою мовою.

Три відео, в яких я розповідаю про свою стратегію простою і зрозумілою мовою. Справжні інсайди по роботі з графіком, які я підкреслив за 10 років. І там же проводимо трансляції з відповідями на питання, щоб краще засвоїти матеріал.

20% зусиль дають 80% результату, а решта 80% зусиль — лише 20% результату.»

- так ось. Я багато вивчав в технічному аналізі, багато індикатори використовував, різні стратегії і т.д. з роками відкидаючи все те, що не давало результату і залишилося тільки 20% того, що на мою думку працює краще. Відео-ролики не про все, а про те, чим користуюся особисто я!

Буду радий всіх бачити!

А найкраще зайти в його канал і переглянути його.

Найкраще зайти в телеграм канал автора і побічно оцінити матеріал. Прогнози по рухах валют, індексів, металів, сировини, акцій різних бірж. Як мені здається, більше середньостроковий / інвестиційний стиль.

Переклад на російську мову

[venividivicitrade] Язык графика

ЯЗЫК ГРАФИКА
В трех видео-роликах автор рассказывает о своей стратегии, которая вырабатывалась десятилетием. От самого простого, до самого сложного, но простым языком.

Три видео, в которых я рассказываю о своей стратегии простым и понятным языком. Настоящие инсайды по работе с графиком, которые я подчеркнул за 10 лет. И там же проводим трансляции с ответами на вопросы, чтобы лучше усвоить материал.
20 % усилий дают 80 % результата, а остальные 80 % усилий — лишь 20 % результата.»
- так вот. Я многое изучал в техническом анализе, многие индикаторы использовал, различные стратегии и т.д. С годами отбрасывая все то, что не давало результата и осталось только 20% того, что по моему мнению работает лучше. Видео-ролики не обо всем, а о том, чем пользуюсь лично я!
Буду рад всех видеть!

А лучше всего зайти в его канал и просмотреть его.

Лучше всего зайти в телеграмм канал автора и косвенно оценить материал. Прогнозы по движениям валют, индексов, металлов, сырья, акций различных бирж. Как мне кажется, больше среднесрочный / инвестиционный стиль.

https://t.me/yazik_grafika_bot - 24900 руб.
Канал автора https://t.me/venividivicitrade

Угорі