онлайн курс по зйомці і монтажу відео на телефоні
Навіщо це потрібно?
Коротше, зараз час коли просто сторіс робити не котить. Їх потрібно робити смачними, щоб їх дивилися, на них залипали і ділилися ними. Це круто піднімає охоплення і допомагає рости.
Знімаючи круті сторіс, всі ваші старання і вкладення в розкрутку акканута посиляться в кілька разів.
Відео допомагає піднімати продажі, тому що тільки менше 3% людей вміють знімати класні відео.
Зможете отримати додатковий дохід: будете робити відео на замовлення, благо потреба в контенті для соцмереж висока.
Поповніть особистий архів шикарними відео подорожей, сім'ї, дітей, улюблених вихованців або смачної їжі.
Охоплення в сторіс зростуть на 70%
Уроки можна дивитися в будь-який час і проходити в зручному для тебе темпі.
Для зйомки і монтажу потрібен тільки телефон.
Знімати і монтувати можна на iPhone і на Android.
Відповідати на ваші запитання буду особисто. Повна підтримка від мене.
Підходить для новачків і для тих, хто вже має досвід зйомки і монтажу.
Доступ до курсу відразу після оплати
Ціна курсу 1990 руб.
Продажник
Навіщо це потрібно?
Коротше, зараз час коли просто сторіс робити не котить. Їх потрібно робити смачними, щоб їх дивилися, на них залипали і ділилися ними. Це круто піднімає охоплення і допомагає рости.
Знімаючи круті сторіс, всі ваші старання і вкладення в розкрутку акканута посиляться в кілька разів.
Відео допомагає піднімати продажі, тому що тільки менше 3% людей вміють знімати класні відео.
Зможете отримати додатковий дохід: будете робити відео на замовлення, благо потреба в контенті для соцмереж висока.
Поповніть особистий архів шикарними відео подорожей, сім'ї, дітей, улюблених вихованців або смачної їжі.
Охоплення в сторіс зростуть на 70%
Уроки можна дивитися в будь-який час і проходити в зручному для тебе темпі.
Для зйомки і монтажу потрібен тільки телефон.
Знімати і монтувати можна на iPhone і на Android.
Відповідати на ваші запитання буду особисто. Повна підтримка від мене.
Підходить для новачків і для тих, хто вже має досвід зйомки і монтажу.
Доступ до курсу відразу після оплати
Ціна курсу 1990 руб.
Продажник
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/irenabaron/p/1c2c6b/