дозволь собі волосся, про які ти мріяла.
Привіт, Багачка, точніше скоро я буду називати тебе волохата Багачка, яка змогла! У цьому посібнику я зібрала всі корейські секрети догляду за волоссям, які підійдуть для дівчини в будь-якій точці планети. Але тільки тієї, яка хоче мати красиві, здорові волосся. ⠀ У цьому посібнику ти знайдеш матеріали відразу в трьох форматах: текст, відео і навіть аудіо від професійного диктора. Все це для того, щоб тобі було цікаво і зручно засвоювати і зберігати матеріали.
коли ви бачите результат догляду за волоссям, вам не потрібна мотивація займатися цим регулярно.
ЩО ЧЕКАЄ ТЕБЕ ПІСЛЯ КОЖНОГО РОЗДІЛУ?

ви отримаєте: матеріали в текстовому, відео та аудіоформаті. Формат матеріалів буде в: відеолекції, Pdf + аудіо матеріал .
інформація про товар
- 1. Забудь про тип волосся! З'ясовуємо, який у тебе тип шкіри голови
- 2. Вчимося вибирати шампунь саме для твоєї шкіри голови
- 3. Твій шампунь не працює? Дізнаємося, як ним користуватися насправді
- 4. Бальзам, маска і кондиціонер — це одне і те ж? Розберемо нюанси правильного нанесення
- 5. Додаткові засоби для шкіри голови: скраб, пілінг, топові салонні процедури в Кореї. Дізнаємося, навіщо вони, як вибрати і користуватися.
- 6. Різниця в догляді за фарбованим і незабарвленим волоссям
- 7. Нюанси в догляді за сивим волоссям
- 8. Все про наші Гребінці
- 9. Як доглядати за феном і щітками
- 10. Як знизити електризацію волосся в холодну пору року
- 11. Хімія для волосся проти шампуню з кропиви. Чому супер натуральна косметика-це не завжди святе джерело?
- 12. Як захистити волосся від морозу
- 13. Перша допомога при випаданні волосся з точки зору догляду і додаткові фактори, на які можна вплинути
- 14. Список анти засобів для волосся на думку корейців: масла, перцеві маски, кератин і ламінування. Обговоримо ризики цих процедур
- 15. Все про ваші кучері
- 16. Вау фішки від корейців для майстрів по волоссю. Відбудовуємося від конкурентів і блищаємо за рахунок декількох прийомів
https://privatelink.de/?https://k-alisha.company.site/products/ВОЛОСАТАЯ-ИНСТРУКЦИЯ-Материалы-в-текстовом-видео-и-аудиоформате-p432626941