С 0 до 2 500 000 рублей за первый год на тендерах и государственных закупках (Олег Добро)Привіт! Мене звуть Добро Олег. На сьогоднішній день я успішно веду свою діяльність у сфері тендерів. Мені вдалося вибудувати ефективну автоматизовану машину продажів, яка успішно веде діяльність в області участі в державних конкурсних закупівлях. Я беру участь в таких напрямках як благоустрій, Висотні роботи, поставка матеріалів і організація заходів.
... і заробив більше 2 500 000 рублів за перший рік на своїй улюбленій справі...
Мені навіть не треба платити за оренду офісу. Для заробітку необхідний тільки ноутбук з доступом в Інтернет і телефон. Кілька років тому, я був звичайним охоронцем і ходив на роботу 2 через 2 з місяця в місяць... У мене не було нічого, крім шаленого бажання зробити життя набагато кращим. І все змінилося-я можу дозволити собі працювати коли захочу і робити це з будь-якої точки світу. На сьогоднішній день, займаюся державними закупівлями, тому що це приносить дуже хороший дохід, та й приємно відчувати себе потрібним.
чому я став цим займатися?
- можливість займатися цією справою з будь-якої точки світу.
- хороший прибуток по відношенню до витраченого часу
- не потрібно багато часу щоб навчитися діяти за цією системою.
- Тепер всі державні компанії, установи, організації та освіти, закуповують все тільки через тендери!
- робота стала легше і простіше клієнтів море - конкуренції мало.
- а найголовніше тепер відкрився цілий сегмент для роботи агентом, тому що зараз дуже велика кількість компаній хочуть працювати з державою.
- тепер основна маса торгів проходить в електронному вигляді і ніхто(крім тебе і твого досвіду) не в силах вплинути на виграш певної компанії.
http://business-start.justclick.ru/DaBro2
Останнє редагування модератором: