Що нового?

Придбаний ZOOM-переходи. Знімаємо і монтуємо відео з переходами використовуючи тільки смартфон (Вадим Панасюк)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Знімаємо і монтуємо відео з переходами використовуючи тільки смартфон
Про курс
Якщо вам потрібен результат через 20 хвилин після зйомки-вам на наш курс! 8 уроків з практичними завданнями, розкадруванням і розбором всіх прийомів. Кожне самостійне завдання ви обговорите з викладачем. По закінченню курсу ви перезнімете такий ролик і зробите власний.

Чого ви навчитеся?
У кожному уроці з переходу ми обговоримо:
  • Де найкраще використовувати перехід
  • Для чого не підходить перехід
  • Нюанс при зйомках
  • Як зробити його в додатку
  • Помилки при використанні переходу
  • Як виправити помилки при зйомці.
Базові принципи зйомки і монтажу
  • Базові правила при зйомці на смартфон.
  • Базові правила монтажу для підготовки до переходів.
  • Базове правило композиції при роботі з переходами.
Огляд програми та нюанси роботи
  • Скачування.
  • Купівля (вартість додатка 169р. оплачується самостійно)
  • Огляд інтерфейсу.
  • Робимо простий ролик.
  • Як працювати з розкадрування.
Детальна програма курсу:
Курс веде Вадим Панасюк
Зараз я живу і працюю в Москві. Основний час я присвячую нашому освітньому проекту"Кіно на коліні". За плечима у мене вже 3 роки викладання і розробки різних програм і методик. Вже близько 1000 учнів ми випустили на очних курсах в Москві і близько 150 осіб у нас навчається на онлайн програмах.
Я знімав для таких брендів як: Maxim, Timberland, Moscow Flower School, Нове Радіо, BIC, Head And Shoulders, Downy
Моя спеціалізація-ігрова реклама. Це означає, що я придумую сценарій, створюю розкадрування, працюю з акторами, вибудовую мізансцену, все знімаю і монтую. Звичайно ж у мене є команда, яку я набираю під кожен проект.
У вільний час знімаю на iPhone, з метою домогтися такої якості, щоб ніхто не зрозумів, що це знято на смартфон.

питання-відповіді

Який смартфон мені підійде?
Починаючи від iPhone 6 і вище. Також підійдуть аналогічні моделі на базі Android.

Курс буде тільки по переходах?
Ні. Ми з вами пройдемо шлях від зйомки до монтажу.
У кінематографі є таке поняття як Матчкат. Це коли в двох сусідніх кадрах є однаковий елемент. На цьому прийомі і будуються всі всі наші переходи. Ми вчимо правильній зйомці і грамотному монтажу. Ці переходи тільки підсилюють ефект.

Якщо я ніколи ще не знімав і не монтував, чи підійде мені курс?
Спеціально для тих, у кого це перший курс, ми зробили заняття присвячене базовим правилам зйомки і монтажу на смартфон. Плюс є урок повністю присвячений монтажу в додатку на смартфоні. Тому Ви можете проходити цей курс з нуля.

Який мені потрібен додаток?
Назва самого додатка ви дізнаєтеся вже на курсі. Воно платне і коштує 169р в місяць. Його потрібно буде купити самостійно.

Продажник:
https://privatelink.de/?http://mskcinemaschool.ru/transitions

Угорі