Що нового?

Ваші пропозиції

admin

Administrator
Команда форуму
Добрий день, шановні члени клубу!

Ми просимо Вас залишати свої пропозиції та рекомендації по роботі нашого форуму. Це може бути відгук на якесь згортання, виявлення якоїсь помилки, пропозиція щодо поліпшення роботи ресурсу, пропозиція вашої допомоги (в тому числі платної) або креативна ідея і так далі. Загалом, ми чекаємо від вас втілення Ваших ідей в письмовому вигляді!!!!

Останнє редагування:

geat-geat

New member
пропозиція: додати до статуту/правил заборону на викладання матеріалів на *.ru та інших ресурсах походження "ру". нажаль це практикується.

Margotte

Организатор
пропозиція: додати до статуту/правил заборону на викладання матеріалів на *.ru та інших ресурсах походження "ру". нажаль це практикується.
Тоді, будь ласка, вимагайте заборону на складчини російський авторів. Яких на форумі більшість.

geat-geat

New member
Тоді, будь ласка, вимагайте заборону на складчини російський авторів. Яких на форумі більшість.
я вношу пропозицію
це вибір кожного
мені важливо знати, що це автор з рефії, і було б добре обов'язково зазначати в описі до матеріалів: мова матеріалу, походження автора, місце проживання (якщо таке відомо про автора)

Квітка

Модератор
Команда форуму
Поступово ми вирішуємо цю проблему. У моїх складчинах де більше однієї людини бере участь я викладаю матеріал на меге.

Квітка

Модератор
Команда форуму
я вношу пропозицію
це вибір кожного
мені важливо знати, що це автор з рефії, і було б добре обов'язково зазначати в описі до матеріалів: мова матеріалу, походження автора, місце проживання (якщо таке відомо про автора)
Дякуємо, що озвучили вашу позицію. Будемо намагатися так робити.

пропозиція: курси, що без організатора, переймунавати з "доступний" на, наприклад "потрібен орг", а статус "доступний" залишити тільки для тих курсів, що можно придбати за день-два......а то виходить що всі курси придбанні, але купити їх не можливо

Квітка

Модератор
Команда форуму
пропозиція: курси, що без організатора, переймунавати з "доступний" на, наприклад "потрібен орг", а статус "доступний" залишити тільки для тих курсів, що можно придбати за день-два......а то виходить що всі курси придбанні, але купити їх не можливо
Дякую за відгук. Тут питання в тому скільки учасників бере участь в складчині. Якщо ви хочете дуже провести складчину, можливо, варто туди покликати учасників.

Дякую за відгук. Тут питання в тому скільки учасників бере участь в складчині. Якщо ви хочете дуже провести складчину, можливо, варто туди покликати учасників.
Я хочу придбати, а не провести складчину, що викладена як "придбана".
Тоді в чому різниця між "придбаний" та "набір учасників"?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Я хочу придбати, а не провести складчину, що викладена як "придбана".
Тоді в чому різниця між "придбаний" та "набір учасників"?
не треба нічого вам проводити. Якщо ви хочете отримати матеріал в складчині і немає організатора, просто покличте туди учасників. Про етапи складчин докладно написано в правилах.

Угорі