ДД. в зависимости кто организатор. После отметки платежа, когда у вас появится в профиле одна оплаченная складчина у орга есть 3 дня по правилам.Доброо времени суток ! Через сколько времени я получу материал после оплаты . если материал "Придбаний"
Потрібно написати що готові оплатити а потім орг з'явиться. Я беру нові складчини раз на тиждень. Можливо інший організатор візьмеяк оплатити? не знаходжу кнопки, хочу оплатити карткою
если вы оплатили монетами то писать нигде не надо, потому что орги видят переводобЬясните пожалуйста где и кому нужно писать время оплаты. если оплачиваешь монетами?со своего кошелька?
в этой теме обсуждаются технические вопросы по работе форума, ваш вопрос сюда https://skladchina-ua.com/threads/Поставити-питання.31603/
ДД. правила не змінилися. Зараз в день я видаю від 10 до 20 складчин, і не можу брати всі складчини. І я можу написати в своїх складчинах, що видача від 2х оплатили, але це 1% складчин. Але я про це заздалегідь пишу. У 99% моїх складчин видається одному учаснику матеріал. Інші орги видають незалежно від кількості оплатили.Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, коли змінилися правила, щодо оплати складчин, які мають статус Придбаних. Раніше, ти оплачуєш, через 3 дні отримуєш матеріал, а зараз, ти оплачуєш, і чекаєш, коли з'являться, ще учасники, але ж курс вже Придбаний?
ДД, У Організатора є 3 дні на видачу матеріалу.Дтбрий день, в матеріалі Придбаний немає посилання де оплатити
Зачекайте будь ласка організатораЗаписалася до складчини, яка придбана, але немає реквізитів для оплати і ніхто не відповідаю в коментарі.
Доброго дня! напишіть будь ласка там https://skladchina-ua.com/support-tickets/Доброго дня! Як організувати складчину? Або як доділиттсь матеріалами, які в мене є?
Добрий вечір. Терміни не прописані в правилах. Але кілька тижнів матеріал, думаю, буде доступний для скачування.Добрий вечір. Підкажить, будь ласка, які терміни збереження матеріалів до себе? я в шоці від обсягу матеріалу, не очікувала такого – 25 гб
Мені більше місяця -жодної реакціїЗаписалася до складчини декілька днів тому, яка придбана, але відповіді і реквізитів поки немає. Підскажіть, будь-ласка, коли можливо оплатити?
у нас працюють поки в основному 2 організатора. Нові складчини в організацію беремо від 1 дня до 2 тижнів.Вже 2 дні, як я написала під курсами, що бажаю придбати, але мені ніхто невідповідає
работаеттут кто-то есть? или форум не работает?
Непонятно как и что работает, в теме не отвечает никто, написано что придбаний курс, почему никто не пишет как оплатить и получить запись. Или это просто так пишется и курса у вас нет? Зачем тратить время людей?работает
Я на этот вопрос отвечал раз 50 уже только в открытых темах. попробуйте пожалуйста почитать тему https://skladchina-ua.com/threads/Поставити-питання.31603/. Также просьба ознакомиться с правилами.Непонятно как и что работает, в теме не отвечает никто, написано что придбаний курс, почему никто не пишет как оплатить и получить запись. Или это просто так пишется и курса у вас нет? Зачем тратить время людей?
вы конечно извините, но если вас столько раз спрашивают, то наверное непонятно на сайте описано. Правил я не могу найти, где расписано все?? какое-то издевательство. Неделю потратила, в итоге даже не поняла чего я ждуЯ на этот вопрос отвечал раз 50 уже только в открытых темах. попробуйте пожалуйста почитать тему https://skladchina-ua.com/threads/Поставити-питання.31603/. Также просьба ознакомиться с правилами.
У нас есть раздел с правилами. Есть видео инструкция. я вам скинул ветку где на все ваши вопросы дан подробный ответ с комментариями. Просьба ознакомиться с той веткой.вы конечно извините, но если вас столько раз спрашивают, то наверное непонятно на сайте описано. Правил я не могу найти, где расписано все?? какое-то издевательство. Неделю потратила, в итоге даже не поняла чего я жду
Вітаю. від кількох годин до двох тижнівВітаю. Як придбати складчину у якої немає організатора? Написала - готова оплатити. що далі? Чекаю декільки днів на відповідь. Чи є якісь приблизні сроки на реакцію (складчина має статус "придбана")?
Вітаю. На жаль, мені так і не відповіли, хоча 3 тиждень. Таке собі задоволення - випрошувати, щоб заплатити гроші. У мене враження, що мене ігнорують. Адже я бачу що модераторВітаю. від кількох годин до двох тижнів
Вітаю. спробуйте людей в складчину покликати. Чем больше народу, тем больше вероятность что возьмем складчинуВітаю. На жаль, мені так і не відповіли, хоча 3 тиждень. Таке собі задоволення - випрошувати, щоб заплатити гроші. У мене враження, що мене ігнорують. Адже я бачу що модератор
Gadzhi, відповідальний за ці складчини, буває онлайн і не раз. і за той період, я вважаю, можна було відповісти. Розумію, що роботи достатньо, але все ж..
Доброго дня. нові складчини ми беремо в організацію раз в 2 тижні. Іноді організатор Маргот бере раніше, якщо там написати. якщо в складчині немає організатора, то спробуйте покликати туди ще учасників з інших сайтів або соціальних мереж.Доброго дня. Маю запитання щодо викупленої складчини. Чи хтось буде виходити на зв’язок? Терпеливо чекала 2 тижні, але хочеться розуміти чи чекати далі є сенс.
поясніть будь-ласка, якщо складяина «викуплена» і вказано «модератор - gadzhi” це вважається , що він і є організатор ? Просто не зовсім зрозумілі умови викупу- ніби є і організатор і курс викуплений, а придбати його неможливо…Доброго дня. нові складчини ми беремо в організацію раз в 2 тижні. Іноді організатор Маргот бере раніше, якщо там написати. якщо в складчині немає організатора, то спробуйте покликати туди ще учасників з інших сайтів або соціальних мереж.
уважно прочитайте вище що я писав. я вже багато разів відповідав на ці запитання. Також подивіться відео і прочитайте будь ласка правила.поясніть будь-ласка, якщо складяина «викуплена» і вказано «модератор - gadzhi” це вважається , що він і є організатор ? Просто не зовсім зрозумілі умови викупу- ніби є і організатор і курс викуплений, а придбати його неможливо…
Дайте відповідь в підтримціуважно прочитайте вище що я писав. я вже багато разів відповідав на ці запитання. Також подивіться відео і прочитайте будь ласка правила.
Якби Ви , шановний, прочитали нормально моє повідомлення то не «відсилали» би мене куди подалі з моїми запитаннями. Я уважно ознайомилась з правилами викупу і чекала вказаний час для викупу. Організатор є, складчина викуплена , чекаю біля 3 тижнів вже. А Ви відповідаєте, що треба ще когось запрошувати) це якась квест-гра вже, а не платформа.поясніть будь-ласка, якщо складяина «викуплена» і вказано «модератор - gadzhi” це вважається , що він і є організатор ? Просто не зовсім зрозумілі умови викупу- ніби є і організатор і курс викуплений, а придбати його неможливо…
окДайте відповідь в підтримці
Тут не тема для обговорення таких питань. подібні питання легше вирішити в службі підтримки. Про яку складчину ви говорите?Якби Ви , шановний, прочитали нормально моє повідомлення то не «відсилали» би мене куди подалі з моїми запитаннями. Я уважно ознайомилась з правилами викупу і чекала вказаний час для викупу. Організатор є, складчина викуплена , чекаю біля 3 тижнів вже. А Ви відповідаєте, що треба ще когось запрошувати) це якась квест-гра вже, а не платформа.
У тій складчині, напевно, мало людей. Ми з Маргот поки тільки організовуємо складчини. Інші орги мало організовують. А складчин 100 000. Не можемо все взяти, тому і просимо допомогти з набором учасників, тому що тоді або ми візьмемо або інші організатори захочуть взяти, тому що вони зможуть заробити.дивна складчина, де для придбання складчини треба не тільки платити а ще й самому шукати на неї клієнтів побільше, щоб мати змогу купити.
ні стати оргом (що я хотіла зробити але теж нічого не отримала крім розмитої обіцянки колись десь там може буть мене поставлять оргом на складчину де він відсутній), ні написання в службу підтримки справу не вирішить, оскільки там лиш скажуть те саме - шукайте ще клієнтів
Добрый день. орга сняли. напишите в поддержку https://skladchina-ua.com/support-tickets/Добрый день, оплатила складчину, но там какие-то монеты у меня на эту сумму висят и организатор ничего не отвечает.
Могли б видалити складчину і мою силку також і не було б проблем)Добрый день. орга сняли. напишите в поддержку https://skladchina-ua.com/support-tickets/
Доброе утро. уже много раз отвечал в том числе и здесь. просто нужно подождать. скоро посмотрюДоброе утро! Написала на странице курса Готовый оплатити. Пока нет ответа. У меня есть монеты в Гаманце.
Мне просто надо ждать ответ от организатора на странице желаемого курса?
Спасибо!
Спасибо! мне уже ответили.Доброе утро. уже много раз отвечал в том числе и здесь. просто нужно подождать. скоро посмотрю
gadzhi він лише створює складчину.поясніть будь-ласка, якщо складяина «викуплена» і вказано «модератор - gadzhi” це вважається , що він і є організатор ? Просто не зовсім зрозумілі умови викупу- ніби є і організатор і курс викуплений, а придбати його неможливо…
Щоб тут не засоряти, я Вам написала особисте листування з поясненням.дивна складчина, де для придбання складчини треба не тільки платити а ще й самому шукати на неї клієнтів побільше, щоб мати змогу купити.
ні стати оргом (що я хотіла зробити але теж нічого не отримала крім розмитої обіцянки колись десь там може буть мене поставлять оргом на складчину де він відсутній), ні написання в службу підтримки справу не вирішить, оскільки там лиш скажуть те саме - шукайте ще клієнтів
Дякую за доступне роз’яснення)gadzhi він лише створює складчину.
Стоїть статус доступний тому
- Хтось заявив що має матеріал, модератор gadzhi створив складчину, а потім ця людина зникла.
- . ставлять придбаний, тому що якщо зпочатку поставтити набір учасників, а згодом хтось організує складчину поміняти на придбаний буде неможливо. Тому прошу всіх звертату увагу в першу чергу на те, чі є організатор чі ні. Це буде гарантія що матеріал в наявності. А якщо придбано, а нема організатора, Ви можете записатися в список або написати ''готовий оплатити'' і так є шанс що скоріше хтось організує.