Що нового?

Як працює форум складчин?

admin

Administrator
Команда форуму
Огляд і порядок дій

Як оплатити монетами на форумі складчину? Кнопка "Оплатити монетами"

Останнє редагування модератором:

Занита

New member
Доброо времени суток ! Через сколько времени я получу материал после оплаты . если материал "Придбаний"

Квітка

Не приймаю перекази на старі реквізити картки
Команда форуму
Доброо времени суток ! Через сколько времени я получу материал после оплаты . если материал "Придбаний"
ДД. в зависимости кто организатор. После отметки платежа, когда у вас появится в профиле одна оплаченная складчина у орга есть 3 дня по правилам.

Квітка

Команда форуму
як оплатити? не знаходжу кнопки, хочу оплатити карткою
Потрібно написати що готові оплатити а потім орг з'явиться. Я беру нові складчини раз на тиждень. Можливо інший організатор візьме

mawka22

New member
обЬясните пожалуйста где и кому нужно писать время оплаты. если оплачиваешь монетами?со своего кошелька?

Квітка

Команда форуму
обЬясните пожалуйста где и кому нужно писать время оплаты. если оплачиваешь монетами?со своего кошелька?
если вы оплатили монетами то писать нигде не надо, потому что орги видят перевод

Led

New member
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, коли змінилися правила, щодо оплати складчин, які мають статус Придбаних. Раніше, ти оплачуєш, через 3 дні отримуєш матеріал, а зараз, ти оплачуєш, і чекаєш, коли з'являться, ще учасники, але ж курс вже Придбаний?

Квітка

Команда форуму
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, коли змінилися правила, щодо оплати складчин, які мають статус Придбаних. Раніше, ти оплачуєш, через 3 дні отримуєш матеріал, а зараз, ти оплачуєш, і чекаєш, коли з'являться, ще учасники, але ж курс вже Придбаний?
ДД. правила не змінилися. Зараз в день я видаю від 10 до 20 складчин, і не можу брати всі складчини. І я можу написати в своїх складчинах, що видача від 2х оплатили, але це 1% складчин. Але я про це заздалегідь пишу. У 99% моїх складчин видається одному учаснику матеріал. Інші орги видають незалежно від кількості оплатили.

Led

New member
Дякую за відповідь, я у вас брала не перший раз, раніше ніколи таких заморочок не було ..

Угорі