ДД. в зависимости кто организатор. После отметки платежа, когда у вас появится в профиле одна оплаченная складчина у орга есть 3 дня по правилам.Доброо времени суток ! Через сколько времени я получу материал после оплаты . если материал "Придбаний"
Потрібно написати що готові оплатити а потім орг з'явиться. Я беру нові складчини раз на тиждень. Можливо інший організатор візьмеяк оплатити? не знаходжу кнопки, хочу оплатити карткою
если вы оплатили монетами то писать нигде не надо, потому что орги видят переводобЬясните пожалуйста где и кому нужно писать время оплаты. если оплачиваешь монетами?со своего кошелька?
в этой теме обсуждаются технические вопросы по работе форума, ваш вопрос сюда https://skladchina-ua.com/threads/Поставити-питання.31603/
ДД. правила не змінилися. Зараз в день я видаю від 10 до 20 складчин, і не можу брати всі складчини. І я можу написати в своїх складчинах, що видача від 2х оплатили, але це 1% складчин. Але я про це заздалегідь пишу. У 99% моїх складчин видається одному учаснику матеріал. Інші орги видають незалежно від кількості оплатили.Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, коли змінилися правила, щодо оплати складчин, які мають статус Придбаних. Раніше, ти оплачуєш, через 3 дні отримуєш матеріал, а зараз, ти оплачуєш, і чекаєш, коли з'являться, ще учасники, але ж курс вже Придбаний?
ДД, У Організатора є 3 дні на видачу матеріалу.Дтбрий день, в матеріалі Придбаний немає посилання де оплатити
Зачекайте будь ласка організатораЗаписалася до складчини, яка придбана, але немає реквізитів для оплати і ніхто не відповідаю в коментарі.
Доброго дня! напишіть будь ласка там https://skladchina-ua.com/support-tickets/Доброго дня! Як організувати складчину? Або як доділиттсь матеріалами, які в мене є?
Добрий вечір. Терміни не прописані в правилах. Але кілька тижнів матеріал, думаю, буде доступний для скачування.Добрий вечір. Підкажить, будь ласка, які терміни збереження матеріалів до себе? я в шоці від обсягу матеріалу, не очікувала такого – 25 гб
Мені більше місяця -жодної реакціїЗаписалася до складчини декілька днів тому, яка придбана, але відповіді і реквізитів поки немає. Підскажіть, будь-ласка, коли можливо оплатити?
у нас працюють поки в основному 2 організатора. Нові складчини в організацію беремо від 1 дня до 2 тижнів.Вже 2 дні, як я написала під курсами, що бажаю придбати, але мені ніхто невідповідає
работаеттут кто-то есть? или форум не работает?
Непонятно как и что работает, в теме не отвечает никто, написано что придбаний курс, почему никто не пишет как оплатить и получить запись. Или это просто так пишется и курса у вас нет? Зачем тратить время людей?работает
Я на этот вопрос отвечал раз 50 уже только в открытых темах. попробуйте пожалуйста почитать тему https://skladchina-ua.com/threads/Поставити-питання.31603/. Также просьба ознакомиться с правилами.Непонятно как и что работает, в теме не отвечает никто, написано что придбаний курс, почему никто не пишет как оплатить и получить запись. Или это просто так пишется и курса у вас нет? Зачем тратить время людей?
вы конечно извините, но если вас столько раз спрашивают, то наверное непонятно на сайте описано. Правил я не могу найти, где расписано все?? какое-то издевательство. Неделю потратила, в итоге даже не поняла чего я ждуЯ на этот вопрос отвечал раз 50 уже только в открытых темах. попробуйте пожалуйста почитать тему https://skladchina-ua.com/threads/Поставити-питання.31603/. Также просьба ознакомиться с правилами.
У нас есть раздел с правилами. Есть видео инструкция. я вам скинул ветку где на все ваши вопросы дан подробный ответ с комментариями. Просьба ознакомиться с той веткой.вы конечно извините, но если вас столько раз спрашивают, то наверное непонятно на сайте описано. Правил я не могу найти, где расписано все?? какое-то издевательство. Неделю потратила, в итоге даже не поняла чего я жду
Вітаю. від кількох годин до двох тижнівВітаю. Як придбати складчину у якої немає організатора? Написала - готова оплатити. що далі? Чекаю декільки днів на відповідь. Чи є якісь приблизні сроки на реакцію (складчина має статус "придбана")?
Вітаю. На жаль, мені так і не відповіли, хоча 3 тиждень. Таке собі задоволення - випрошувати, щоб заплатити гроші. У мене враження, що мене ігнорують. Адже я бачу що модераторВітаю. від кількох годин до двох тижнів
Вітаю. спробуйте людей в складчину покликати. Чем больше народу, тем больше вероятность что возьмем складчинуВітаю. На жаль, мені так і не відповіли, хоча 3 тиждень. Таке собі задоволення - випрошувати, щоб заплатити гроші. У мене враження, що мене ігнорують. Адже я бачу що модератор
Gadzhi, відповідальний за ці складчини, буває онлайн і не раз. і за той період, я вважаю, можна було відповісти. Розумію, що роботи достатньо, але все ж..
Доброго дня. нові складчини ми беремо в організацію раз в 2 тижні. Іноді організатор Маргот бере раніше, якщо там написати. якщо в складчині немає організатора, то спробуйте покликати туди ще учасників з інших сайтів або соціальних мереж.Доброго дня. Маю запитання щодо викупленої складчини. Чи хтось буде виходити на зв’язок? Терпеливо чекала 2 тижні, але хочеться розуміти чи чекати далі є сенс.
поясніть будь-ласка, якщо складяина «викуплена» і вказано «модератор - gadzhi” це вважається , що він і є організатор ? Просто не зовсім зрозумілі умови викупу- ніби є і організатор і курс викуплений, а придбати його неможливо…Доброго дня. нові складчини ми беремо в організацію раз в 2 тижні. Іноді організатор Маргот бере раніше, якщо там написати. якщо в складчині немає організатора, то спробуйте покликати туди ще учасників з інших сайтів або соціальних мереж.
уважно прочитайте вище що я писав. я вже багато разів відповідав на ці запитання. Також подивіться відео і прочитайте будь ласка правила.поясніть будь-ласка, якщо складяина «викуплена» і вказано «модератор - gadzhi” це вважається , що він і є організатор ? Просто не зовсім зрозумілі умови викупу- ніби є і організатор і курс викуплений, а придбати його неможливо…
Дайте відповідь в підтримціуважно прочитайте вище що я писав. я вже багато разів відповідав на ці запитання. Також подивіться відео і прочитайте будь ласка правила.
Якби Ви , шановний, прочитали нормально моє повідомлення то не «відсилали» би мене куди подалі з моїми запитаннями. Я уважно ознайомилась з правилами викупу і чекала вказаний час для викупу. Організатор є, складчина викуплена , чекаю біля 3 тижнів вже. А Ви відповідаєте, що треба ще когось запрошувати) це якась квест-гра вже, а не платформа.поясніть будь-ласка, якщо складяина «викуплена» і вказано «модератор - gadzhi” це вважається , що він і є організатор ? Просто не зовсім зрозумілі умови викупу- ніби є і організатор і курс викуплений, а придбати його неможливо…
окДайте відповідь в підтримці
Тут не тема для обговорення таких питань. подібні питання легше вирішити в службі підтримки. Про яку складчину ви говорите?Якби Ви , шановний, прочитали нормально моє повідомлення то не «відсилали» би мене куди подалі з моїми запитаннями. Я уважно ознайомилась з правилами викупу і чекала вказаний час для викупу. Організатор є, складчина викуплена , чекаю біля 3 тижнів вже. А Ви відповідаєте, що треба ще когось запрошувати) це якась квест-гра вже, а не платформа.
У тій складчині, напевно, мало людей. Ми з Маргот поки тільки організовуємо складчини. Інші орги мало організовують. А складчин 100 000. Не можемо все взяти, тому і просимо допомогти з набором учасників, тому що тоді або ми візьмемо або інші організатори захочуть взяти, тому що вони зможуть заробити.дивна складчина, де для придбання складчини треба не тільки платити а ще й самому шукати на неї клієнтів побільше, щоб мати змогу купити.
ні стати оргом (що я хотіла зробити але теж нічого не отримала крім розмитої обіцянки колись десь там може буть мене поставлять оргом на складчину де він відсутній), ні написання в службу підтримки справу не вирішить, оскільки там лиш скажуть те саме - шукайте ще клієнтів
Добрый день. орга сняли. напишите в поддержку https://skladchina-ua.com/support-tickets/Добрый день, оплатила складчину, но там какие-то монеты у меня на эту сумму висят и организатор ничего не отвечает.
Могли б видалити складчину і мою силку також і не було б проблем)Добрый день. орга сняли. напишите в поддержку https://skladchina-ua.com/support-tickets/
Доброе утро. уже много раз отвечал в том числе и здесь. просто нужно подождать. скоро посмотрюДоброе утро! Написала на странице курса Готовый оплатити. Пока нет ответа. У меня есть монеты в Гаманце.
Мне просто надо ждать ответ от организатора на странице желаемого курса?
Спасибо!
Спасибо! мне уже ответили.Доброе утро. уже много раз отвечал в том числе и здесь. просто нужно подождать. скоро посмотрю
gadzhi він лише створює складчину.поясніть будь-ласка, якщо складяина «викуплена» і вказано «модератор - gadzhi” це вважається , що він і є організатор ? Просто не зовсім зрозумілі умови викупу- ніби є і організатор і курс викуплений, а придбати його неможливо…
Щоб тут не засоряти, я Вам написала особисте листування з поясненням.дивна складчина, де для придбання складчини треба не тільки платити а ще й самому шукати на неї клієнтів побільше, щоб мати змогу купити.
ні стати оргом (що я хотіла зробити але теж нічого не отримала крім розмитої обіцянки колись десь там може буть мене поставлять оргом на складчину де він відсутній), ні написання в службу підтримки справу не вирішить, оскільки там лиш скажуть те саме - шукайте ще клієнтів
Дякую за доступне роз’яснення)gadzhi він лише створює складчину.
Стоїть статус доступний тому
- Хтось заявив що має матеріал, модератор gadzhi створив складчину, а потім ця людина зникла.
- . ставлять придбаний, тому що якщо зпочатку поставтити набір учасників, а згодом хтось організує складчину поміняти на придбаний буде неможливо. Тому прошу всіх звертату увагу в першу чергу на те, чі є організатор чі ні. Це буде гарантія що матеріал в наявності. А якщо придбано, а нема організатора, Ви можете записатися в список або написати ''готовий оплатити'' і так є шанс що скоріше хтось організує.
Доброго дня https://skladchina-ua.com/support-tickets/Доброго дня. А до кого звертатись, якщо я маю відеоматеріали навчання (курс товарки)?
Там все просто. Запишіться в список складчини, а далі зрозумієте.Пробачте, та я не розібралась. Там потрібно заповнювати якусь анкету, чи як, чи я маю організовувати набір людей? Не можу зрозуміти як просто написати повідомлення адміну? (
Добрий день. У складчини, в якій я хочу прийняти участь, є організатор Квітка. Я вже три дні не можу добитися толкового пояснення, що я маю зробити, аби нарешті придбати вже той курс. В день мені відповідають один раз і то так, що виникає наступне питання, на яке дадуть відповідь знов через день. З такими темпами я курс побачу тоді, коли він стане неактуальним. Наразі переписка зупинилася на тому, що я можу поповнити баланс карткою від 500 грн. А менше не можна? Мій курс коштує 116 грн., то який сенс мені купувати монети на 500? Хтось відповість мені на питання, чи є у мене шанс на цьому сайті придбати курс? Дякую.gadzhi він лише створює складчину.
Стоїть статус доступний тому
- Хтось заявив що має матеріал, модератор gadzhi створив складчину, а потім ця людина зникла.
- . ставлять придбаний, тому що якщо зпочатку поставтити набір учасників, а згодом хтось організує складчину поміняти на придбаний буде неможливо. Тому прошу всіх звертату увагу в першу чергу на те, чі є організатор чі ні. Це буде гарантія що матеріал в наявності. А якщо придбано, а нема організатора, Ви можете записатися в список або написати ''готовий оплатити'' і так є шанс що скоріше хтось організує.
там наверное нет орга. или он не открыл реквизитыПочему когда я нажимаю кнопку Записаться, у меня не появляются реквизиты
Добрый день. Маргот-людина не робот. Коли зможе вона видасть реквізити. А так ви можете зараз 15 різними способами поповнити свій баланс. очікуйте будь ласкаДобрий день. У складчини, в якій я хочу прийняти участь, є організатор Квітка. Я вже три дні не можу добитися толкового пояснення, що я маю зробити, аби нарешті придбати вже той курс. В день мені відповідають один раз і то так, що виникає наступне питання, на яке дадуть відповідь знов через день. З такими темпами я курс побачу тоді, коли він стане неактуальним. Наразі переписка зупинилася на тому, що я можу поповнити баланс карткою від 500 грн. А менше не можна? Мій курс коштує 116 грн., то який сенс мені купувати монети на 500? Хтось відповість мені на питання, чи є у мене шанс на цьому сайті придбати курс? Дякую.
Ok. Розумію, мало організаторів і все таке. Я просто вже втретє задаю запитання, на яке не дається відповідь: мінімальна сума для поповнення картки - 500 грн.? Я зможу поповнити менше? Мій курс коштує 116 грн. І друге запитання: якщо станеться чудо і я зможу поповнити свій грошовий баланс, то скільки мені прийдеться ще чекати до моменту, коли я той курс нарешті зможу побачити? Це важливо, бо курс мені потрібен вчора, а цей квест з його купівлею триває вже четвертий день і світла в кінці тонеля не видно. Дуже хочеться знати строки, бо якщо внесу гроші, то дороги назад не буде, а є шанс, що матеріал я отримаю ще дуже нескоро. Дякую.Добрый день. Маргот-людина не робот. Коли зможе вона видасть реквізити. А так ви можете зараз 15 різними способами поповнити свій баланс. очікуйте будь ласка
Вітаю. Відправила реквізити на поповнення. 1 гр - 1 монета. Враховуйте будь ласка комісію вашого банку. Монети зараховую зразу. Просто ці вихідні вийшло так.Ok. Розумію, мало організаторів і все таке. Я просто вже втретє задаю запитання, на яке не дається відповідь: мінімальна сума для поповнення картки - 500 грн.? Я зможу поповнити менше? Мій курс коштує 116 грн. І друге запитання: якщо станеться чудо і я зможу поповнити свій грошовий баланс, то скільки мені прийдеться ще чекати до моменту, коли я той курс нарешті зможу побачити? Це важливо, бо курс мені потрібен вчора, а цей квест з його купівлею триває вже четвертий день і світла в кінці тонеля не видно. Дуже хочеться знати строки, бо якщо внесу гроші, то дороги назад не буде, а є шанс, що матеріал я отримаю ще дуже нескоро. Дякую.
Вітаю. Ви попвнювали яким способом? Через сайт чі через картку приват?Через який час я побачу поповнення в гаманці?
Добрий день, підскажіть, коли орієнтовно буде доступний до покупки Курс по таварному бізнесу від Ярмоленка?Доброго дня. А до кого звертатись, якщо я маю відеоматеріали навчання (курс товарки)?
Добрий день очікувавши. буде оргДобрий день, підскажіть, коли орієнтовно буде доступний до покупки Курс по таварному бізнесу від Ярмоленка?
Добрый день. есть такая проблема согласен. В этом случае забивайте продажник (сайт, инстаграм и тд) автора прямо в поиск форума. Также вы можете попросить просто здесь создать складчину https://skladchina-ua.com/threads/Будь-ласка-організуйте-спільну-покупку.62/ и мы вам скинем, где она.Здравствуйте, не знаю, как написать в техподдержку. Сайт имеет сложности с поиском. Многие курсы мы знаем названия на русском, но если его название сюда внесено на украинском, то поиск его не выдает. Даже если я заморочусь переводить с рус на укр через переводчик, то могут быть разночтения в переводе и курс не будет найдет. Обязательной у нас явлю укр язык в официальных документах. Как -то надо решить вопрос. Например Демонология таро вы не найдете, так как Курс записан как Демонологія таро. Разница в одну букву, а минус много покупателей. Матрешки написано как матрьошки. Кстати, фитиль для свечей на украинском будет Гніт для свічок. Может, двумя язіками записівать? У вас то на русском названия курсов, то на украинском одного и того же автора.
Доброго дня! Немає кнопки оплатити, що робити в цьому випадку? (Дивлюсь через телефон)ДД. в зависимости кто организатор. После отметки платежа, когда у вас появится в профиле одна оплаченная складчина у орга есть 3 дня по правилам.
дд. так. В службу підтримки напишітьДоброго дня, Чи можлива оплата пайпал?
дд. вже вирішуємо питанняДобрий день, знайшла в вас курс,але нема ні матеіалів,ні орга
в мене є цей курс, кому мені можна написати по цьому питанню?
Як заробити від 3000€ на європейському Амазон (Руслан Савінкін)
Доброго дня! що за складчина?Доброго дня! Немає кнопки оплатити, що робити в цьому випадку? (Дивлюсь через телефон)
I-Com. Тариф I-Start Premium (Наташа Панфилова)Доброго дня! що за складчина?
пишіть в службу підтримкиI-Com. Тариф I-Start Premium (Наташа Панфилова)
дд.Добрий день!
Шукаю організатора для курсу
[ProfitZone] Книжковий бізнес на Amazon 2022. Пакет "Базовий" (Антон Петренко)
Доброго дняДоброго дня, скажіть, будь ласка, як я можу оплатити вже придбаний курс?
Реквізити є. Я можу перерахувати гроші з додатку банка чи мені потрібно купити монети?
Ответьте пожалуйста на мой вопрос выше!Доброго дня
від ситуації залежить. Якщо орг дав свою банківську картку то на неї потрібно платити або
1. https://skladchina-ua.com/threads/jak-popovniti-svij-gamanec-na-forumi-ukrajinskoju-kartkoju.212890/
2 https://skladchina-ua.com/threads/popovnennja-gamancja-forumu-bankivskoju-kartkoju.120126/
3 https://skladchina-ua.com/threads/kupivlja-ta-prodazh-monet-mizh-uchasnikami-forumu.210856/
в службу поддержки напишите. в этой теме не решаются данные вопросыОтветьте пожалуйста на мой вопрос выше!
Вітаю, Там організатор проходить перевірку. Тому поки не видаємо реквізитівВітаю, хочу оплатити цей курс(він придбаний) монетами, поповнив баланс але кнопка оплати не з'явилась, як мені його оплатити?
Telegram Бізнес в телефоні. Просунутий 2024 (Богдан Тимощук) - Спільні покупки
Повний онлайн-курс для тих, хто хоче заробляти в Telegram з вкладеннями чи без у 2024 році Програма навчання Максимально розширена та актуальна 01 Основа роботи в Telegram Старт навчання Як працює ринок Telegram Варіанти розвитку Використання ФОП Способи прийому грошей Безпека в...skladchina-ua.com
дд. іноді почекати треба кілька годин. Напишіть будь ласка ваше питання в службу підтримки https://skladchina-ua.com/support-tickets/Доброго дня, я оплатила сьогодні з моно - на реквізити вказані вашим сайтом,підскажіть будь ласка, коли буде зачислено монети у гаманець
так. Напишіть мені до служби підтримки. Я розповім, як це зробитиСкажіть будь ласка, а цей курс реально придбати?
[FinUp School] КриптоSTART (Уміда Самоєнко) - Спільні покупки
Курс «КриптоSTART» Дізнайтесь, як працює ринок криптовалюти, і навчіться інвестувати безпечно, примножуючи капітал Передзапис на третій потік курсу «КриптоSTART» Заповнюйте анкету та першими дізнайтесь про старт продажів на курс ?Учасники передзапису матимуть найнижчі ціни, першими дізнаються...skladchina-ua.com
Сейчас прочитаю. Извините временами очень много работы. Спасибо за интерес.@Квітка мне с понедельника служба поддержки ещё не ответила
На місяць ми маємо 600 нових заявок. Оргів мало. Я не можу все організувати. Докладно відповідав тутчому так довго чекати треба на складчинах на етапі Придбано?