Ви отримаєте:
- вступне відео
- Доступ до установчих занять на всіх 5 тижнях
- наочні матеріали з прикладами організації по кожній з 5 зон
- 5 лайфхаків по кожній зоні
- Вебінари-розбори на кожній з 5 тижнів
- "Порядок в голові" по п'ятницях щотижня (це ще + 5 потужних занять)
Відео-інструкції з прикладами і покроковими завданнями
Раз на тиждень, в понеділок, ви будете отримувати відеоматеріали, дивитися їх можна в будь-який зручний час і самостійно планувати час для виконання завдань.
Після проходження кожного етапу ми зустрічаємося на закритому вебінарі, де розбираємо всі складнощі, які у вас виникли.
На виконання ДЗ дається тиждень, тому Ви самі зможете планувати час, для застосування отриманих знань на практиці.
Вся інформація буде дана у вигляді файлів, які сформовані особисто мною і залишаться у вас в доступі назавжди.
Організація простору включає в себе так само і роботу зі своїми внутрішніми установками, які заважають і обмежують нас.
ви також отримаєте бонуси:
1. Холодильник
- З чого почати
- терміни зберігання продуктів
- Як зробити зручно для всіх членів сім'ї
- Як розділити і зберігати продукти за категоріями
- що можна не зберігати в холодильнику
- Як позбутися від пластикових пакетів, зайвої упаковки і каструль в холодильнику
- Як не купувати зайве і уникнути прострочення
- Список магазинів, де можна придбати організаційні матеріали
- З якого віку розхламлятися разом
- З чого почати
- Як полегшити процес
- Як "виселити" дитину із загального простору
- Як перестати наступати на лего і запинатися об іграшки
- М'які іграшки більше не дратують і не припадають пилом
- Як зберігати пазли і настолки
- як підтримання порядку перетворити в гру
- Балкон для кави і читання (релаксу)
- комора для заготовок
- підвал для запасів
- Гараж для машини
Оля Челак
Я професійний Організатор простору
І я можу допомогти зробити твій будинок красивим, чистим, зручним і організованим-таким, що весь його простір буде працювати на тебе: скоротиться час на пошук потрібних речей і наведення порядку, а значить, з'явиться час на себе!
Вже півроку я повноцінно працюю організатором простору. Допомогла вже 50 клієнтам організувати свій будинок. Веду лекції в різних творчих просторах, офісах, магазинах і закладах, не раз виступала на наймасштабнішому фестивалі органічного стилю життя в Сибіру — Organic Fest. Всього провела 20 лекцій.
Знаю всі складнощі і зворотний бік розхламування і організації простору не з чуток.
Даю готову систему. Кожній моїй клієнтці вже вдалося організувати простір у своїй квартирі. У них вже все в порядку!
Я допоможу і підтримаю в моменти, коли захочеться все кинути і залишитися в "своєму "затишному болотце"; нагадаю про ваші цілі і приведу до бажаного результату.
Актуальна інформація, Інструменти та методи роботи. Тільки відпрацьовані і перевірені на практиці технології.
Я професійний Організатор простору
І я можу допомогти зробити твій будинок красивим, чистим, зручним і організованим-таким, що весь його простір буде працювати на тебе: скоротиться час на пошук потрібних речей і наведення порядку, а значить, з'явиться час на себе!
Вже півроку я повноцінно працюю організатором простору. Допомогла вже 50 клієнтам організувати свій будинок. Веду лекції в різних творчих просторах, офісах, магазинах і закладах, не раз виступала на наймасштабнішому фестивалі органічного стилю життя в Сибіру — Organic Fest. Всього провела 20 лекцій.
Знаю всі складнощі і зворотний бік розхламування і організації простору не з чуток.
Даю готову систему. Кожній моїй клієнтці вже вдалося організувати простір у своїй квартирі. У них вже все в порядку!
Я допоможу і підтримаю в моменти, коли захочеться все кинути і залишитися в "своєму "затишному болотце"; нагадаю про ваші цілі і приведу до бажаного результату.
Актуальна інформація, Інструменти та методи роботи. Тільки відпрацьовані і перевірені на практиці технології.
https://privatelink.de/?https://vsevporyadke.com/firebonus?utm_campaign=215681