На цей проект мене надихнули учасниці іншого мого проекту - з екоуборки та реставрації речей. Радіючи відмитому посуду і кухонним мийкам, кришталево чистим душовим і блискучим змішувачів, вони запитували, чи не можна створити такий же проект, але по догляду за собою, щоб також швидко і просто отримати супер-результат. Можна, Чому не можна!
У проекті " Отшікарінг "ви дізнаєтеся про найдієвіших засобах для шкіри, волосся і нігтів, які допоможуть повернути красу і" товарний вигляд " особі і тілу. Розберемо, які SOS-кошти виручать в скрутну хвилину. Я поділюся авторськими рецептами домашньої косметики. Схеми за типами шкіри з конкретними баночками - теж будуть!
І це тільки перша частина "отшикарінга"! У другій частині (оплачується окремо!), будемо працювати з внутрішнім станом. Вас чекають потужні медитативні практики, нейромодуляція та ін., завдяки чому засяяєте зсередини.
Проект" Отшикарінг " — єдиний у своєму роді. Спільні покупки до даного продукту неможливі, посилання буде персоналізовані. Знижок на нього теж не буде!
https://helenkornilova.com/event/otshikaring-2/
Останнє редагування модератором: