Ми опрацюємо величезний пласт переживань, травм, пригніченостей, які заважають будувати здорові відносини, реалізовуватися в улюбленій справі, заробляти, відкриватися, бути собою, любити і насолоджуватися.
часто ми самі того не помічаючи, стримуємо себе і не можемо розкритися у своєму ж житті. Даний тренінг розкриє вас як квітка. Дасть можливість бути кращою версією себе в своєму житті. Отримувати повне задоволення від себе.
вважайте, що цей тренінг замінює 10 особистих консультацій зі мною. Абсолютно всі, хто приходить до мене на консультації стикаються з одними і тими ж процесами в роботі над собою.
Так як я перестала вести особисті консультації, хочу дати вам можливість в одному тренінгу опрацювати основний пласт переживань, питань, травм, стати внутрішньо чистіше і здоровіше.
я запрошую тебе вилікувати свій стан глибоко, швидко і ефективно.
програма тренінгу:
часто ми самі того не помічаючи, стримуємо себе і не можемо розкритися у своєму ж житті. Даний тренінг розкриє вас як квітка. Дасть можливість бути кращою версією себе в своєму житті. Отримувати повне задоволення від себе.
вважайте, що цей тренінг замінює 10 особистих консультацій зі мною. Абсолютно всі, хто приходить до мене на консультації стикаються з одними і тими ж процесами в роботі над собою.
Так як я перестала вести особисті консультації, хочу дати вам можливість в одному тренінгу опрацювати основний пласт переживань, питань, травм, стати внутрішньо чистіше і здоровіше.
я запрошую тебе вилікувати свій стан глибоко, швидко і ефективно.
програма тренінгу:
- Опрацювання образу мами;
- Опрацювання образу тата;
- Опрацювання дитячих травм; - Робота з залежностями (співзалежностей, контрзалежностей);
- Терапія на теми:" я гідна "" впевненість в собі ""стрижень в собі і опора"
- Робота з особистими кордонами;
- Більш здоровий внутрішній стан, який дасть вам чітке розуміння, як жити далі;
- Більше ресурсів (сили, енергія на реалізацію своїх завдань, цілей, бажань);
- Більше розуміння, хто ви, які ви, чого хочете;
- Почуття внутрішньої свободи;
- Більше впевненості в собі, розкутості;
- Почуття внутрішньої опори і стрижня, яке забезпечує більш стабільний емоційний стан;
- Ви заспокоїтеся і почнете реалізовуватися, а не турбуватися.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CFB7tvUhfgX/