Що нового?

Придбаний 1000 рублів в день на продажу статей (Геннадій Ядріхінскій)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Реальний спосіб заробітку без вкладень і навичок копірайтингу
про курс
Заробіток заснований на продажу текстів. Це не перепродаж, вкладатися не доведеться зовсім. Йтиметься про видобуток халявного контенту. Без передрукувань газет і роликів з ютуба. Все простіше: скопіював, вставив, продав.
Спосіб конкурентний і просто так злити його - занапастити на корені. Тому я прошу за нього невелику винагороду. Тим більше, я витратив час на те, щоб структурувати інформацію і подати спосіб у вигляді курсу. Сьогодні я переріс даннний вид заробітку і інші види діяльності приносять мені вже більший дохід, але, тим не менш, я хочу розповісти про даному способі іншим.
Це дійсно робочий метод. Який приносить хоч і не мільйони, але приносить гроші насправді.

Гроші, які я прошу за курс, - це невелика сума, але це поріг, який зменшить конкуренцію в темі. Та й що лукавити, хочу трохи заробити. Я довго користувався цим способом, сам до нього дійшов, шкода зливати просто так.
Чесно кажучи, не знаю, чи варто курс грошей, які я за нього прошу - я ніколи не продавав інфопродукти. Адже, якщо подивитися, багато за 500 рублів продають способи піднімати по 5000 в день і більше. Але об'єктивно я за подібний гайд заплатив би півтори тисячі і навіть більше. Враховуючи, що окупається він за день.

Про автора
Привіт!
Мене звуть Геннадій. Я веб-майстер, асесор, копірайтер, програміст. У мене свій блог rabotaip.ru, присвячений роботі в Інтернеті. Мене багато хто знає і радити нісенітницю Я не стану - репутація коштує дорожче будь-яких грошей.
Більш того, я проти інфобізнесу в тому вигляді, в якому його знають більшість, - коли за партнерським посиланням продають все підряд, тільки щоб втюхати. Однак на цій сторінці я пропоную вам свій інформаційний продукт.

Це не черговий повітря. Даний продукт я створив сам і готував його з любов'ю. Довгий час він допомагав мені заробляти, а тепер допоможе і вам.
Я продаю реальний курс за реальні гроші. Можна продовжувати купувати курси за 300 рублів про те, як заробляти 300 000 в місяць і складати їх у себе в таткові на комп'ютері. Мій курс дозволить заробляти вам всього 30000 рублів на місяць. Але це справжні гроші, а не красиві пісні.

Детальніше на сайті:
https://privatelink.de/?https://textbuy.ru/

Угорі