Що нового?

Набір учасників [11 будинок] натальна астропсихологія. 7 потік (Катерина Дятлова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 25736 ГРН
Учасників: 1 з 184
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 145.5 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ексклюзивні робочі техніки
Синтез кращих традиційних класичних і авторських методик, яких ви не знайдете в інших школах

велика кількість практики
На уроці і в цікавих домашніх завданнях на ваших картах + в шкільних іграх

підтримка та взаємодопомога⠀
Спілкування зі мною або куратором навіть поза уроками. Захоплюючі астро-бесіди з іншими студентами

найбільш лояльна ціна
5900 рублів/місяць. Оплата авансова - кожен наступний місяць оплачується до його початку. Першу оплату необхідно внести до 1.11.2021. Якщо хочете бути на безкоштовних уроках в жовтні, то до 27.10.2021.

багато безкоштовних бонусів
Ректифікація, соляр, Експрес-консультації. Щомісячна знижка 500р./міс. на інші курси в нашій школі

навчання онлайн, але завжди доступні відеозаписи лекцій
Живі онлайн лекції тричі на тиждень по середах, п'ятницях і неділях. Відеозапис лекцій з конспектом і блокнотом викладаються протягом доби, і доступні вам, мінімум, 3 роки.

матеріали
Відео і текстовий запис лекції, методички, блокнот, таблиці, домашки до кожної з них залишаються з вами назавжди, що дозволяє вчитися в будь-якому зручному вам режимі, незалежно від потоку

алгоритми для консультацій
Видаються вже з другого місяця навчання, щоб можна було практикувати на реальних клієнтах, яких ми допомагаємо знайти (попереджаючи їх, що ви тільки вчитеся, тому вартість консультації не перевищує 1000 рублів), що дозволяє окупати витрати на курс

детальний аналіз усіх ракурсів
Кожного елемента натальной карти (кожного аспекту і положення) і їх синтезу і компенсації для аналізу всіх сфер життя

особливі знання не потрібні
Курс підійде як початківцям, так і професіоналам, тому що з першого заняття дається багато чого з того, чого немає в інших школах, підручниках

чому варто йти на мій курс?
Кожна школа хороша по своєму, особливо, якщо є можливість вчитися у досвідченого першоджерела цікавих і працюючих методик. У мене таких безліч і я викладаю цей курс сама з усією пристрастю і повною віддачею улюбленій справі і не менш улюбленим учням, намагаючись передати не просту інформацію максимально простою мовою.

Я навчу вас думати і досліджувати, відкривати нові грані астрології, а не копіювати-вставляти. Я дам вам знання, які дозволять безперешкодно діагностувати проблему і знайти спосіб її вирішення в будь-якій сфері життя. Ця інформація заснована здебільшого не на сучасних постулатах, які вкрай спірні на практиці і лише через раз дають результати (здебільшого, завдяки інтуїтивним навичкам психології, а не астро-показниками).

Моя інформація заснована на традиції - ми будемо читати карту так, як читали її наші предки – від прямого символізму. Тоді люди були не настільки розвинені психологічно, але знали як читати мову і були більш точні в своїх прогнозах, тому що не втручали суб'єктивне.

Я навчу вас читати мову і бачити кожну карту, як великий витвір мистецтва, картину художника, чий прихований сенс за допомогою астро-мови ми навчимося осягати. В голові малюнком 3Д почнуть розгортатися можливі сценарії розвитку подій. Ви станете мислити, як детектив: розуміти, що могла б означати та чи інша ситуація в гороскопі, що могло б привести до неї з минулого і до чого, можливо, вона призведе в майбутньому.

Буде набагато простіше, ніж в класичній школі, тому що не знадобиться запам'ятовувати відволікаючі від суті зайві, непотрібні нюанси, які не мають під собою ні грама логічних обґрунтувань, але відволікаючі від головного.

І одночасно буде набагато глибше, тому що позбувшись від зовнішньої лушпиння стереотипних, гальмують мозок деталей, ви нарешті зумієте охопити своїм розумом всі необхідні для розуміння життя сьогоднішньої людини нюанси – ви почнете дивитися в суть, в самий корінь. І на цій основі зумієте додавати будь-які додаткові нестандартні об'єкти/аспекти і правильно самостійно розуміти їх.

Продажник
https://privatelink.de/?https://11-dom.ru/obuchenie_natalnoj_astrologii_onlajn

Угорі