Peak Health System
Автор: Billy Harris
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 7,4 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2026
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2026
Peak Health System (Billy Harris)
Оптимізація здоров'я на основі даних для засновників із доходом 6–9 цифр.
12-тижнева система. Повне медичне тестування. Персоналізовані протоколи. Прямий доступ 1-1 до Біллі.
Peak Health System — це 12-тижнева система оптимізації здоров'я на основі даних для засновників компаній з доходом 6–9 цифр (від $1 млн до $1 млрд+), які хочуть працювати на рівні елітної фізіологічної продуктивності
Ласкаво просимо до Peak Health System
Елітний сервіс здоров'я, створений ексклюзивно для підприємців та операторів із доходом від 6 до 9 цифрів, які хочуть отримати ті самі системи, що я використовую у своєму приватному сервісу 1-1 за $19,000, але за частиною вартості.
Останні 10 років я допоміг понад 800 елітним чоловікам — uključая Iman Gadzhi, Bastiaan Slot, Cole Gordon, Ryan Clogg та Marcos Razzetti — оптимізувати свій сон, когнітивні функції, фізіологію та загальну продуктивність, використовуючи перевірені протоколи на основі даних.
Усередині ви отримуєте:
Програма курсу:
Страница продаж
Автор: Billy Harris
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 7,4 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2026
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2026
Peak Health System (Billy Harris)
Оптимізація здоров'я на основі даних для засновників із доходом 6–9 цифр.
12-тижнева система. Повне медичне тестування. Персоналізовані протоколи. Прямий доступ 1-1 до Біллі.
Peak Health System — це 12-тижнева система оптимізації здоров'я на основі даних для засновників компаній з доходом 6–9 цифр (від $1 млн до $1 млрд+), які хочуть працювати на рівні елітної фізіологічної продуктивності
Ласкаво просимо до Peak Health System
Елітний сервіс здоров'я, створений ексклюзивно для підприємців та операторів із доходом від 6 до 9 цифрів, які хочуть отримати ті самі системи, що я використовую у своєму приватному сервісу 1-1 за $19,000, але за частиною вартості.
Останні 10 років я допоміг понад 800 елітним чоловікам — uključая Iman Gadzhi, Bastiaan Slot, Cole Gordon, Ryan Clogg та Marcos Razzetti — оптимізувати свій сон, когнітивні функції, фізіологію та загальну продуктивність, використовуючи перевірені протоколи на основі даних.
Усередині ви отримуєте:
- Повний курс Peak Health System
- Персоналізовані протоколи для сну, харчування, тренувань та відновлення
- Керівництво та аналіз щодоsupplementації та медичного тестування
- Інтерпретация даних для аналізу крові, DEXA-сканів VO2 max, метриків кишківника та сну
- Приватна спільнота високої продуктивності
Програма курсу:
- Почніть тут. Швидкий початок
- Оптимізація сну
- Пік харчування
- Презентація (Mastermind) для клієнтів
- Відгуки клієнтів 6-9 цифр
- Незрівнянна концентрація — ментальне здоров'я
- Підготовка тіла
- Бездоганні тренування
- Медичний тест + харчові добавки
- Подкасти про максимальну продуктивність