Що нового?

Придбаний 1688 як працювати фізичній особі (Анастасія Романова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Китайський ринок-це величезний вибір товарів за приємними цінами. Давайте налагодимо зв'язки з цим ринком!

що Ви отримаєте від участі в цьому вебінарі?
  • контакти перевіреного посередника для швидкого і точного виконання замовлення
    А так само перевізника по системі карго.
  • інструкції з реєстрації, роботи та спілкування на 1688
    Робота з мобільного телефону. Буде вимагати встановлених додатків.
  • Пошук і підбір матеріалів, які допоможуть скоротити витрати
    Хоч вихідні матеріали, хоч вже готова продукція для перепродажу на маркетплейсах.
Для кого підійде цей проект?
  • для тих, хто хоче купити товари як фіз особа. У кого немає досвіду в ЗЕД.
  • Кому не потрібні звітні документи (не стоїте на ОСНО або ССО дохід-витрата)
вигоди для підприємців
  • зниження собівартості. Завдяки великому асортименту вихідних матеріалів на платформі 1688, ви зможете істотно знизити собівартість товару. Ціни нижче Aliexpress приблизно в 3 рази!
  • економія часу. Вам не доведеться самостійно довго розбиратися в складній реєстрації додатки, де все написано на традиційному китайській мові.
  • Пошук товару. Ви зможете легко знайти новий товар і прорахувати захід в нову нішу, якщо хочете працювати не з хендмейд товарами.
чому я прийшла до рішення працювати з 1688?
Анастасія Романова, автор блогу marketinghandmade
Після подій лютого, ціни на вихідні матеріали сильно зросли. На пересилання теж. Працювати з експортом стало не вигідно. Я взяла паузу в пошуках рішень. Вони з'явилися, завдяки роботі з китайськими постачальниками, у далося знизити собівартість товару в 3 рази без втрати в якості. Навіть деякі види гофротари вигідніше замовляти з Китаю, не дивлячись на доставку. Відправка товарів за кордон від мене тепер буде оптовою на Фулфілмент центри. 1688 дав можливість відродити мою майстерню.
https://privatelink.de/?https://www.marketinghandmade.ru/1688

Угорі