Що нового?

Придбаний 2 курси з основ фотографії, 2013 (Олександр Кисельов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 258 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 53.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
2 курсу від Олександра Кисельова
І так, відео від одного кращих фотографів у світі Джері Гіоніса
  • позування
  • робота з відеосвітленням
  • робота зі спалахом
  • робота зі змішаним світлом
  • ідеї для весільних фотосесій
Чудовий матеріал, есіл ви фотографуєте love story і весілля.

Давайте відразу ще напишу, що найголовніше це ідеї, технічної сторони тут не так багато, він не буде розповідати докладно як налаштувати спалах, але вас навчать бачити можливості.

Я виступаю тільки в ролі перекладача і людини, яка розжовує матеріал, ви можете самі знайти курси в Інтернеті і їх вивчити. Після семінару Ви отримуєте оригінал відео англійською мовою, а я перекладаю для вас в день події.

Ви можете подивитися оригінал відео на KelbyTraining або послухати його з моїм перекладом в режимі онлайн, Я виступаю в ролі перекладача, в режимі онлайн Все розжовую і відповідаю на ваші запитання, як правило їх немає, бо я мегаподробно розповідаю.

Основи фотографії: композиція
Ви просили? Я зробив. Оригінальний матеріал узятий з курсу: Lynda/Com: Foundations of Photography: Composition, я його пропрацював і перевів на російську, і навчання буде йти, як якийсь інтерактив, якщо ви знаєте англійську, то можете вивчити його самі).
До цього курс проходив у вигляді групового марафону, я вирішив переробити в Індивідуальний тренінг, так буде простіше і зручніше для всіх.
Крок 1: Ви отримуєте першу частину матеріалу + домашнє завдання.
Крок 2: ва вивчаєте матеріал, виконуєте завдання, я його перевіряю
Крок 3: Ви отримуєте другу частину матеріалу + додаткове завдання
Очевидні плюси:
  1. У вас буде матеріал російською мовою
  2. У вас буде завдання для практики + критика від мене в рамках композиції
  3. У вас буде багато часу для вивчення
  4. Це мегаклассний стусан під зад!
У вас буде можливість детально вивчити курс, і найголовніше відпрацювати, попрактикуватися, прямо змусити себе і попрактикуватися, без практики взагалі немає сенсу навіть починати вивчення, і оскільки ми говоримо про композицію, вам потрібен тільки фотоапарат і бажання. Матеріал складний, дуже складний, але поданий зрозуміло, але мізки будуть кипіти.
Вартість навчання: 400 рублів, трохи дорожче, ніж минулі, але бонуси явно того варті!

https://privatelink.de/?http://alexanderkiselev.ru

Угорі