Що нового?

Придбаний 2-х денний живий онлайн-ретрит Перукуа. Тариф Самостійно (Перукуа)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1838 ГРН
Учасників: 0 з 22
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 86.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей Мій онлайн-ретрит всі чекали давно! Поки все при справі: чоловік на рибалці, а діти у бабусі та ін. та й на роботі відносне затишшя є можливість нарешті виділити дорогоцінний час собі самій! Як рідко ми собі це дозволяємо. Разом зі мною крім часу ви дасте собі ще й величезну кількість любові, прийняття себе, наповнення, розкриття і відновлення молодості свіжості і яскравості життя.

Цей 2-х денний супер-інтенсив пройде повністю в прямому ефірі, тому в ці вихідні ми повністю використовуємо можливості єдиного поля нашого ретриту, яке я створю для вас сама і в яке запрошу кожну учасницю. Його буде просто неможливо не відчути.

Додайте сюди спеціально підібрану палітру Моїх, не мають аналогів практик, коротких корисних розборів тим і сесій відповідей на ваші запитання і ми отримуємо ідеальну програму, яка дасть вам можливість підготуватися до інтенсивного періоду життя, що починається разом з осінню.
Як ти проведеш ці 2 дні
Ласкаво просимо в прекрасний і захищений простір мого єдиного поля любові.

1. 2 супер-інтенсивних дня: активна програма з 8: 00 до 14: 00 за московським часом. Програма побудована таким чином, щоб ти могла, при необхідності, приділити вечора сім'ї, соціального життя, або просто піти погуляти в парку або лісі, відпочити нарешті, побути на природі. І при цьому спокійно зробити невелике домашнє завдання,

2. Вперше повністю прямий ефір (обидва дні): весь онлайн-ретрит пройде в прямому ефірі. Мене давно просили зробити короткий відпочинок у вихідні дні повністю в прямому ефірі, і зараз у нас є така рідкісна можливість!

3. Записи відступу доступні тиждень! Так як ми всі знаходимося в різних часових поясах, деяким учасницям буде складно проходити всі практики в прямому ефірі. Тому записи будуть доступні тиждень. До неділі 21 серпня включно!

4. При необхідності-підтримка наставниці. У тебе є можливість пройти ретрит самостійно або за підтримки наставниці. З кожною жінкою-наставницею ми працюємо/дружимо вже багато років, це досвідчена жінка, чия підтримка в потрібну хвилину може виявитися вельми корисною.

Цей ретрит подарує тобі дивовижну і по-справжньому унікальну можливість:
1. Провести вихідні в чуттєвій ніжній турботі про себе
Я спеціально підібрала м'які і одночасно глибокі практики, щоб крім глибини отриманих результатів ти змогла отримувати задоволення від процесу!

Прожити почуття довіри і прийняття себе, вийти з програм жертовності, залежності, слабкості, безвілля. Знайти цінність себе і довіру своїм вибором

2. Навчитися повністю довіряти своєму тілу і приймати його.
Наша молодість і наша краса народжується аж ніяк не там де ми думаємо. Саме в це таємниче місце зародження твого нового сприйняття себе я поведу тебе в ці вихідні.

Відчути своє тіло абсолютно по новому, в прямому сенсі відчувши любов кожною клітинкою. Вийти з почуття недостатності, ущербності і жорстких самокритичних думок

3. Наповнити свою внутрішню жінку "чарівним еліксиром" манкості, чуттєвості і ресурсу.
Ця дивовижна, недоступна "з наскоку", що піднімається з самих глибин енергія, одночасно робить жінку манкою і привабливою і дає їй енергію для реалізації своїх планів і втілення мрії в життя.

Перестати бути "чоловіком у спідниці" і страждати від роботичності, дати собі право насолоджуватися своїм тілом і проживати життя зі своєї чуттєвої екстатичної жіночої природи

4. Привнести ще більш високий рівень ясності і усвідомленості в своє життя
У тебе буде можливість абсолютно по-новому поглянути на те, що відбувається в твоєму житті і твоїй свідомості. Зробити висновки, внести при необхідності, коригування, і налаштуватися на те життя, прожити яку ти і була народжена!

Відкрити в собі джерело абсолютно нового рівня і якості енергії, перестати страждати від синдрому хронічної втоми, депресивних станів і емоційного роздраю

Тариф самостійно
  1. самостійне проходження онлайн-ретриту
  2. 7 додаткових днів доступу до записів онлайн-відступу .
    Записи доступні до 21 серпня.
Вартість участі 4999 рублів
https://privatelink.de/?https://www.peruquois.com/ru/retreat/

Угорі