Що нового?

Придбаний 23 історії нового Завіту (Анастасія Сосновська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2243 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 89.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви дивитеся на картини великих майстрів, але не розумієте, що бачите: хто ці персонажі? у чому сенс? що означає назва?

Якщо це так, не звинувачуйте себе. Всі ми сфокусовані на своїй роботі, це абсолютно нормально.
Курс для тих, хто хоче розвиватися і вміти розповідати про живопис своїм друзям і дітям. Так ви втрачаєте захват від побаченого, музеї перетворюються на нудьгу, а культурна спадщина нашої цивілізації залишається для вас недоступною. І коли про картинах вас запитують діти, ви не знаєте, що відповісти.
Але як було б здорово на відміну від більшості людей, які нічого не тямлять в живопису, читати картини як книги і розуміти їх смисли. Уявіть, всього 23 історії, і ви читаєте символи, розумієте суть картин і можете розповісти кожному про те, що на них зображено!
Ви знайдете ці сюжети в Луврі і Ватикані, в Третьяковці і Ермітажі, на мозаїках Константинополя і в римських катакомбах, в православних церквах і сучасному мистецтві, на вулицях міст, навіть в музичних кліпах і серіалах. Ця тема всюди!
Ви побачите те, що приховано від очей більшості людей. І вас накриють емоції: раніше - це були просто красиві картинки, тепер-цілий світ!
Щоб полотна старих майстрів відкрили вам свої секрети, досить знати всього три теми:
Старий Завіт,
Новий Завіт,
античні міфи.

З них Новий Завіт — головний, так як зустрічається набагато частіше. Коли ви знаєте його історії і знаєте, як їх зображують в мистецтві, то тисячі картин стають вам зрозумілі, а нудні відвідування музеїв перетворюються в захоплюючі квести.
це основа всього європейського мистецтва двох останніх тисячоліть.
КУРС"23 історії НОВОГО Завіту"
Привіт! Я-Анастасія Сосновська, автор популярного блогу ARTLIKBEZ. У мене художня освіта і більше 20 років я захоплююся мистецтвом. Сьогодні в Instagram понад 60 тисяч людей чекають моїх нотаток про художників, картини та їхні історії.
Я також є викладачем для дорослих любителів мистецтва. У моєї методики є 2 особливості:історії забуваються, якщо не пофарбовані емоціями. Знайти крутий поворот, розставити вішки, поперчити гумором — і ось ви вже знаєте історію про художника або картині, яку хочеться переказати друзям.
На відміну від більшості курсів з мистецтва, де пояснюють, як один період змінював інший, я розповідаю про те, що зображено на полотнах.
Можна відрізняти стилі і напрямки, але без знання головних сюжетів світової культури розуміння живопису неможливо.
Щоб навчити вас читати картини як книги, я зібрала 23 новозавітні історії разом і вклала в свій 7-тижневий курс.
Я прагну дивувати і ось що входить в мою програму:
Основи: Старий і Новий Завіт, Євангелія і апокрифи.
23 головні новозавітні історії: від Зачаття Іоанна Хрестителя до Успіння Богородиці.
Як дізнатися їх в живописі: композиції, кольори і символи, прийняті в мистецтві для позначення центральних персонажів і головних подій.
Урок-бонус: екскурс в епохи і напрямки.
Важливо! Я розповідаю про біблійні сюжети тільки з точки зору культури і мистецтва, без релігійності і богослов'я.

https://privatelink.de/?https://www.artlikbez.ru

Угорі