Що нового?

Придбаний 24 дихальних техніки для швидкого лікування від коронавірусної пневмонії (ігор Атрощенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Переглянути вкладення 33021

новий інтенсив у прямому ефірі

24 дихальних техніки для швидкого лікування від КОРОНАВІРУСНОЇ пневмонії

Саме ці вправи я рекомендую і буду рекомендувати своїм пацієнтам/друзям/знайомим і навіть незнайомим людям, які запитають мене:

- "Як я можу самостійно допомогти собі при коронавірусі?"

-" Що мені зробити, щоб якомога швидше одужати, якщо захворів ковідом?"

- "Блін, схоже у мене коронавірус, як мені швидше поставити себе на ноги? Все це дуже невчасно!"(а як ніби буває вчасно).

Саме ці вправи я буду робити сам, якщо раптом захворію цієї "модною" хворобою.

А все тому що комплекси цих дихальних вправ складені за принципом максимальної специфічності.

По-перше, ми враховуємо стан самого пацієнта. Що закономірно, адже у різних людей ковид протікає дуже по-різному.

По-друге, кожна вправа спрямована на опрацювання конкретної анатомічної структури.

що вас чекає на інтенсиві?

Три комплекси дихальних вправ:

I. Комплекс вправ для лежачих пацієнтів - найпростіші вправи для найбільш ослаблених пацієнтів (зрозуміло, які знаходяться в свідомості і не під апаратом ШВЛ).

II. Комплекс вправ для пацієнтів, які пройшли пікову стадію, - ці пацієнти все ще дуже слабкі, але найгірше вже позаду. Їх стан почав поступово поліпшуватися, також як картина рентгенографії або комп'ютерної томографії легенів.

III. Комплекс вправ для пацієнтів на стадії раннього дозволу-трохи більш інтенсивний комплекс вправ для пацієнтів, які вже можуть тренуватися хоча б сидячи на стільці або сидячи на ліжку.

При цьому всередині кожного комплексу дихальних вправ ми виконуємо специфічні техніки для опрацювання

- Конкретних часток легких

- Воріт легких

- Плевральних спайок

- Синусів плеври

- Фіксацій діафрагмального нерва

- Лімфатичної системи грудної порожнини

- Грудобрюшной і тазової діафрагми

- Допоміжної дихальної мускулатури.

Всі ці техніки ми демонструємо вперше.

продаючий сайт:
https://privatelink.de/?https://pro-health.pro/lung

Угорі