Що нового?

Придбаний 25 інструментів творіння реальності (Інеса Власова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1012 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 22.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Дізнайтеся, як мої клієнти крім взаємної любові знаходять своє призначення в житті, збільшують доходи кілька разів, отримують Море вільного часу на свої хобі, зустрічають потрібних людей і партнерів, відкривають свій бізнес або блискавично вибудовують Кар'єру і перетворюються в людей Абсолютно задоволених своїм життям.

Я абсолютно впевнена, що повторити це може абсолютно будь-яка людина і ви теж так зможете!

Роки минають, дні летять, а дива так і не відбувається. Що я роблю не так? Чому У інших є, а у мене немає? Всім намагаюся догодити роблю добро, так само кажуть-Роби і воздасться тобі, але життя не така вже велика, коли ж це буде?

Тільки недавно була школа, а вже... А скільки книг перечитано і то пробую і це пробую, мантри і молитви читаю, ніяк удача до мене не повертається!

Кажуть-йди і роби! Роблю, цілими днями щось роблю, намагаюся і все одно-ніяк!

Прямо зараз розкрию один важливий секрет:"Не важливо що ти робиш і скільки, важливо як ти це робиш".

Як же можна вирватися з цього замкнутого кола? Як часто ви збираєтеся почати нове життя з Понеділка? А скільки понеділків вже пройшло відтоді? Ну і як?

Скажіть, а особисто ви живете тим життям, яким завжди хотілося б жити?

Якщо ваша відповідь ні, то я пропоную вам рішення

іноді хочеться знайти відмазки, мовляв ось цього не вистачає або того, а ось може через місяць....Потрібно сподіватися і чекати і все вийде....

Це брехня, ви обманюєте себе, єдиного і гаряче коханої людини. Так проходить життя, день за днем і рік за роком. Понеділки і наступні місяці тягнуться один за іншим, а події залишають бажати кращого.

У мене колись давно теж була така звичка. Потім коли я дізналася закони за якими відбувається творіння реальності, яким до слова скажу не навчають в школах та інститутах, я вирішила взяти своє життя в свої руки.

За статистикою близько 85 % людей живуть з синдромом "відкладеного життя". Це коли ви говорите - буде у мене квартира ось тоді заживу, ось діти виростуть тоді можна, ось гроші з'являться, тоді дозволю і так можна перераховувати до нескінченності.

Коли ви розумієте, що завтра вже не настає і роки проходять в нескінченній рутині ви починаєте шукати причини, далі судорожно лопатите тонни інформації в пошуках ниток змін. Або як варіант просто скаржитеся оточуючим і бачите краще життя на екрані телевізора зі свого дивана...

Вся справа в тому, що практично неможливо не знаючи механізмів за якими формуються події і складається саме життя щось якісно змінити.

Ні, ні, я не сперечаюся якусь область зрушити можна, але майже завжди настає перекіс в інших сферах. Припустимо, ви сиділи на дієтах і отримали струнку фігуру, але разом з цим ви найімовірніше отримали порушення обміну речовин яке в результаті через деякий час поверне вас в точку з якої ви вирушили і наростить зайву вагу знову. І так біг по замкнутому колу до нескінченності...

Ви хотіли коханого чоловіка, всіляко прагнули його отримати, але далі з'ясовується що разом з цією людиною ви отримали дуже напружене існування, тому що в побуті ви зовсім не підходите один одному, так він ще й гуляє....тут можна багато дописати. У підсумку замість щастя в особистому житті ви отримали стан яке в народі називається "геморой".

Ви із завзятістю хапаєтеся використовувати знання з чергового тренінгу або книги намагаючись поправляти потрібну сферу і знову отримуєте перекіс.

Ви з ще більшою завзятістю хапаєтеся за книги і тренінги щоб зрозуміти, що ж з вами не так і як взагалі бути. Тому що вам здається, що чим більше знань, тим успішніше.

І тут настає величезний перекіс, напружуючи черепну коробку ви перетягуєте енергію з нижніх енергетичних центрів, а як відомо люди успішні і багаті мають якраз дуже сильні Нижні центри, але ви то про це не знаєте і продовжуєте наповнюватися тоннами інформації. До речі тільки що, я вам відкрила ще один маленький секрет і дуже важливий. Гаразд, продовжу вже про це, раз почала.

Так ось це ще не все. Інформація здатна сама по собі створювати у вашій аурі магнітні поля, за своїми характеристиками аналогічні з тим про що ви читаєте. Якби цього не було, люди працюють в бібліотеці, напевно стали б найуспішнішими і багатими. Але все відбувається по іншому. І так тут знову величезний перекіс.

І це нормально тому, що Ви порушуєте гармонію в своєму тілі, яка складалася роками будучи наслідком вашого виховання, оточення, сприйняття і певних знань. І ось ви в цій злагодженій системі раптом починаєте міняти щось одне, природно страждає інше. Виникає перекіс і ваш організм переходить в стан хаосу.

Цілком можливо, що певний результат через якого ви напружувалися буде досягнутий, але решта постраждає однозначно, якщо у вас немає системних знань і в організмі відсутній баланс енергій.

А ви знаєте, є люди у яких у всіх сферах перебуває стан зване простим словом-нормально. Таких людей не так багато, десь близько 20%. В основному це заможні і успішні люди.

Можливо ви зараз скажете це тому, що вони успішні і багаті? Це вірно лише наполовину. А друга половина полягає в тому, що ці люди знають як вони влаштовані, як працює їх мозок і як можна вплинути на реальність.

Тобто вони знають якраз ті закони і правила про які я і збираюся вам розповісти в системі "25 інструментів творіння реальності". Це буде не просто розповідь, А детальне цікаве подорож якої вже через 28 днів виведе Вас на зовсім інший рівень.

Життя почне змінюватися і правила будуть записуватися в підсвідомість, стираючи старі установки. Але це вже не будуть хаотичні, одноразові зміни, це будуть стійкі зміни у всіх сферах життя. Це буде гармонія і як наслідок ви почнете рости скрізь, як власне і повинно бути.

Продає сайт
https://privatelink.de/?http://vrazvitii.ru/sozrel.htm

Угорі