Що нового?

Набір учасників 30 Days From My Heart (Артур Ілгунов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
кажуть, що найнадійніший спосіб вивчити мову - це грамотно занурити себе в нове середовище. І це дійсно так. Уяви маленьку дитину, який дні безперервно проводить з батьками, друзями і знайомими, дивиться мультики і фільми, постійно спілкуючись англійською мовою.

Ти знаєш хоч одного англійця, який так і не вивчив англійську мову? Ось і я про те ж саме.

Я порахував трансфер, проживання, харчування і у мене вийшла досить велика сума, яку багато хто може не потягнути. Тоді я згадав велику мудрість: Якщо Магомет не йде до гори, тоді гора сама йде до Магомета!

До чого я:
Деякі люди не змогли взяти участь у великому інтенсивному курсі, і саме тому я зробив програму, яка підходить тобі на 100%. Просили-зробив. Можливо, це найкрутіша з тих, яка є на ринку.

Я привіз Англію до тебе в гості. І ось стукаю в двері. Тільки ти відкривай, хоч на дворі і весна, але все одно холодно!

Ось твоя програма і Чому ти навчишся через місяць:
- підтримувати англійську мову і додати ядерного палива для самостійного вивчення.
  • Чи зможете читати англійською вільно. Не виключено, що навіть краще, ніж російською.
  • Станете звучати. Не як засмучена гітара, яка намагається грати Восьмикласницю в мороз, а як скрипка Страдіварі в Карнегі Холі.
  • Навчіться з'єднувати пропозиції. Без пауз, незручних моментів і тупняка.
  • Істотно поповніть свій словниковий запас.
  • Добре повеселіться з англійською.
  • Зробите мову своїм хобі.

Угорі