Прошу не займати місце організатора. Спасибі!
ефективна щоденна підтримка у вирішенні найбільш частих проблем, пов'язаних з правильним харчуванням і зниженням ваги
щодня на Вашу електронну пошту приходить лист з практичним заняттям, присвяченим вирішенню конкретної проблеми:
1. як харчуватися в гостях, на святах, у родичів і на корпоративах?
Тут говоримо про те, як не переїсти і як навчитися грамотно говорити "Ні" і відстоювати свої кордони.
2. що робити, якщо погіршується самопочуття на тлі змін в харчуванні?
Коли стоїть, а коли не варто турбуватися. І що робити?!
3. Як харчуватися під час хвороби?
Розбираємо конкретні випадки, дивимося, на що звернути увагу, а чого робити не варто.
4. як збільшити користь від десертів і зменшити їх калорійність?
Обговорюємо конкретні" фішки", як, не відмовляючись від десертів взагалі, знизити їх калорійність і збільшити користь. Причому простими, що не вимагають танталових мук, способами.
5. що найвигідніше використовувати в якості перекусів?
Прості поради для тих, кому важко весь час придумувати варіанти перекусів.
6. як швидко знайти для себе нові задоволення та ідеї подарунків?
Обговорюємо способи, які можна використовувати відразу ж після прочитання!
7. як харчуватися під час фізичних навантажень?
Що треба, а що не треба робити, щоб фізичні навантаження були ефективними.
8. 10 способів швидко зменшити емоційний апетит!
Розбираємо те, що не працює і що повторювати вже точно не треба. А також конкретні 10 способів зменшити апетит, починаючи від найпростіших і "брутальних" і закінчуючи складними і "витонченими".
9. що найкраще з'їдати ввечері?
Конкретно відповідаємо на питання, Як організувати вечірнє харчування, щоб не впасти в 2 крайності: нічого не їсти, і збирати голод, або наїстися і отримати надлишок калорій.
10. техніки правильного вибору продуктів в магазині!
Як не потрапляти на" вудки " маркетологів і виробників, як швидко визначати, підійде для мене ця їжа чи ні.
11. що робити, щоб швидше і краще відчувати ситість?
Рекомендації по більш швидкому насиченню, які не займуть багато часу, але дозволять з'їдати трохи менше, а відчувати себе після їжі істотно краще.
12. як точно визначити, чому мене тягне на десерти саме зараз?
Очевидні і неочевидні причини того, чому мене потягнуло раптом на солодке-жирне-калорійне.
13. як чітко визначити, які порушення в дотриманні рекомендацій приведуть до зриву і будуть критичними, а які ні?
І як зрозуміти, коли турбуватися не варто, тому що все йде своєю чергою, а коли, навпаки, вже поступово починається зрив, хоча ви, можливо, навіть нічого ще не підозрюєте.
14. як прибирати "патологічні" стереотипи минулого, які заважають правильно харчуватися і знижувати вагу зараз?
Реальні приклади і практики, іноді досить неприємні, але дають емоційний стусан і змушують більш ясно розуміти, де мій минулий досвід вставляє палиці в колеса.
15. як вибудувати своє харчування під час відпустки?
Обговорюємо прості способи знизити або, як мінімум, не набрати вагу у відпустці (а це реально!).
16. 7 способів "зрушити" вагу, коли він довго стоїть (більше 1-го тижня)!
Що робити з т. зв." сходинкою", як досить просто можна активізувати обмін речовин в домашніх умовах, щоб вага стала знову поступово знижуватися.
17. як бути з негативом або нерозумінням з боку близьких щодо мого зниження ваги і харчування?
Розробляємо способи вибудовування особистої "захисту" від нападок, а також вчимося розуміти глибинні причини невдоволення близьких, щоб не загострювати, а вирішувати виникаючі конфлікти.
18. як працювати з ситуацією"хочеться все кинути"?
Як взяти себе за волосся, як Мюнхгаузен, і витягнути з болота під назвою "лінь".
19. що робити в ситуації переїдання і як не звинувачувати себе?
Що варто тримати в розумі, коли ви переїли, і як мислити в такій ситуації, як струнка людина.
20. як зменшити бюджет на їжу, при цьому почавши харчуватися більш якісно?
Особливо актуальні в період кризи рекомендації!
21. як бути, коли "вже пора їсти, але немає можливості"?
Прості способи знайти для себе поїсти можливість завжди і скрізь.
22. як швидко підвищити свою мотивацію на зниження ваги?
Дії, які призводять до більш чіткого розуміння, навіщо мені знижувати вагу, навіщо мені стрункість, навіщо мені жити на 10-20 років довше.
23. що робити, коли немає сил і/або часу собі приготувати нормальну ситну їжу?
Кілька нескладних рекомендацій для тих, хто дуже зайнятий і думає, що здорове харчування вимагає багато часу.
24. що робити, коли долають сильні емоції, відключається контроль і хочеться наїстися?
Або, іншими словами, як справлятися з бажанням наїстися, коли знаходишся "в стані афекту".
25. як перестати доїдати за собою та іншими?
Для тих, кому важко перестати бути відром для сміття, але дуже хочеться.
26. техніки тайм-менеджменту для ефективного зниження ваги і правильного харчування!
Обговорюємо техніки вивільнення додаткового часу у своєму житті, більш ефективної організації роботи і відпочинку, а також знаходимо і прибираємо зі свого життя "поглиначів часу".
27. як привчити себе пити воду, масло, вітаміни і виконувати інші рекомендації, які для мене незвичні?
Кілька простих порад для того, щоб легше сформувати корисні звички.
28. як реагувати на зміни в харчуванні і вазі в критичні дні?
Що варто знати і що, можливо, ви не знали про специфіку харчування в" специфічні " дні!
29. що і як є, коли пройшло 3,5-4 години, а почуття голоду зовсім немає?
Прості поради, щоб не плутатися, коли їсти треба, а коли ні.
30. як почати отримувати більше задоволення від прийому їжі?
Маленькі "хитрощі" для тих, хто не хоче позбавляти себе такого важливого задоволення, як прийняття їжі, а також для тих, хто розуміє, що з їжею потрібно вступати в інтимні стосунки.
ефективна щоденна підтримка у вирішенні найбільш частих проблем, пов'язаних з правильним харчуванням і зниженням ваги
щодня на Вашу електронну пошту приходить лист з практичним заняттям, присвяченим вирішенню конкретної проблеми:
1. як харчуватися в гостях, на святах, у родичів і на корпоративах?
Тут говоримо про те, як не переїсти і як навчитися грамотно говорити "Ні" і відстоювати свої кордони.
2. що робити, якщо погіршується самопочуття на тлі змін в харчуванні?
Коли стоїть, а коли не варто турбуватися. І що робити?!
3. Як харчуватися під час хвороби?
Розбираємо конкретні випадки, дивимося, на що звернути увагу, а чого робити не варто.
4. як збільшити користь від десертів і зменшити їх калорійність?
Обговорюємо конкретні" фішки", як, не відмовляючись від десертів взагалі, знизити їх калорійність і збільшити користь. Причому простими, що не вимагають танталових мук, способами.
5. що найвигідніше використовувати в якості перекусів?
Прості поради для тих, кому важко весь час придумувати варіанти перекусів.
6. як швидко знайти для себе нові задоволення та ідеї подарунків?
Обговорюємо способи, які можна використовувати відразу ж після прочитання!
7. як харчуватися під час фізичних навантажень?
Що треба, а що не треба робити, щоб фізичні навантаження були ефективними.
8. 10 способів швидко зменшити емоційний апетит!
Розбираємо те, що не працює і що повторювати вже точно не треба. А також конкретні 10 способів зменшити апетит, починаючи від найпростіших і "брутальних" і закінчуючи складними і "витонченими".
9. що найкраще з'їдати ввечері?
Конкретно відповідаємо на питання, Як організувати вечірнє харчування, щоб не впасти в 2 крайності: нічого не їсти, і збирати голод, або наїстися і отримати надлишок калорій.
10. техніки правильного вибору продуктів в магазині!
Як не потрапляти на" вудки " маркетологів і виробників, як швидко визначати, підійде для мене ця їжа чи ні.
11. що робити, щоб швидше і краще відчувати ситість?
Рекомендації по більш швидкому насиченню, які не займуть багато часу, але дозволять з'їдати трохи менше, а відчувати себе після їжі істотно краще.
12. як точно визначити, чому мене тягне на десерти саме зараз?
Очевидні і неочевидні причини того, чому мене потягнуло раптом на солодке-жирне-калорійне.
13. як чітко визначити, які порушення в дотриманні рекомендацій приведуть до зриву і будуть критичними, а які ні?
І як зрозуміти, коли турбуватися не варто, тому що все йде своєю чергою, а коли, навпаки, вже поступово починається зрив, хоча ви, можливо, навіть нічого ще не підозрюєте.
14. як прибирати "патологічні" стереотипи минулого, які заважають правильно харчуватися і знижувати вагу зараз?
Реальні приклади і практики, іноді досить неприємні, але дають емоційний стусан і змушують більш ясно розуміти, де мій минулий досвід вставляє палиці в колеса.
15. як вибудувати своє харчування під час відпустки?
Обговорюємо прості способи знизити або, як мінімум, не набрати вагу у відпустці (а це реально!).
16. 7 способів "зрушити" вагу, коли він довго стоїть (більше 1-го тижня)!
Що робити з т. зв." сходинкою", як досить просто можна активізувати обмін речовин в домашніх умовах, щоб вага стала знову поступово знижуватися.
17. як бути з негативом або нерозумінням з боку близьких щодо мого зниження ваги і харчування?
Розробляємо способи вибудовування особистої "захисту" від нападок, а також вчимося розуміти глибинні причини невдоволення близьких, щоб не загострювати, а вирішувати виникаючі конфлікти.
18. як працювати з ситуацією"хочеться все кинути"?
Як взяти себе за волосся, як Мюнхгаузен, і витягнути з болота під назвою "лінь".
19. що робити в ситуації переїдання і як не звинувачувати себе?
Що варто тримати в розумі, коли ви переїли, і як мислити в такій ситуації, як струнка людина.
20. як зменшити бюджет на їжу, при цьому почавши харчуватися більш якісно?
Особливо актуальні в період кризи рекомендації!
21. як бути, коли "вже пора їсти, але немає можливості"?
Прості способи знайти для себе поїсти можливість завжди і скрізь.
22. як швидко підвищити свою мотивацію на зниження ваги?
Дії, які призводять до більш чіткого розуміння, навіщо мені знижувати вагу, навіщо мені стрункість, навіщо мені жити на 10-20 років довше.
23. що робити, коли немає сил і/або часу собі приготувати нормальну ситну їжу?
Кілька нескладних рекомендацій для тих, хто дуже зайнятий і думає, що здорове харчування вимагає багато часу.
24. що робити, коли долають сильні емоції, відключається контроль і хочеться наїстися?
Або, іншими словами, як справлятися з бажанням наїстися, коли знаходишся "в стані афекту".
25. як перестати доїдати за собою та іншими?
Для тих, кому важко перестати бути відром для сміття, але дуже хочеться.
26. техніки тайм-менеджменту для ефективного зниження ваги і правильного харчування!
Обговорюємо техніки вивільнення додаткового часу у своєму житті, більш ефективної організації роботи і відпочинку, а також знаходимо і прибираємо зі свого життя "поглиначів часу".
27. як привчити себе пити воду, масло, вітаміни і виконувати інші рекомендації, які для мене незвичні?
Кілька простих порад для того, щоб легше сформувати корисні звички.
28. як реагувати на зміни в харчуванні і вазі в критичні дні?
Що варто знати і що, можливо, ви не знали про специфіку харчування в" специфічні " дні!
29. що і як є, коли пройшло 3,5-4 години, а почуття голоду зовсім немає?
Прості поради, щоб не плутатися, коли їсти треба, а коли ні.
30. як почати отримувати більше задоволення від прийому їжі?
Маленькі "хитрощі" для тих, хто не хоче позбавляти себе такого важливого задоволення, як прийняття їжі, а також для тих, хто розуміє, що з їжею потрібно вступати в інтимні стосунки.
https://privatelink.de/?https://www.b17.ru/courses/225/