Що нового?

Набір учасників 33 непорушних Закону спілкування з жінкою (Михайло Спектор)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2420 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Жінкам вхід заборонений

Я розумію, що якщо написати, що вхід для жінок закритий, то це лише підстьобне їх цікавість. Коли я набирав першу групу для цього курсу і він ще не продавався в записі як зараз, мені доводилося періодично чистити списки, так як туди постійно намагалися проникнути жінки.
Дами, я вас люблю і поважаю, але матеріал СТРОГО не для жіночих вух. Ви все одно його не зрозумієте, не погодьтеся з ним, і нічого крім протесту і роздратування він у вас не викличе. Так що побережіть нерви і не сріть собі в карму.
Гарантую будь просочилася і добралася дор матеріалів курсів жінці життя без чоловіка до кінця днів. Вірте чи ні.
Чоловіки читаємо далі, жінки, давайдосвиданья...
‌‌‌
що є в курсі і що він дає
Курс і складається з 33 законів. Кожен закон представлений у вигляді короткої аудіолекції де є формулювання закону і опис того, як його використовувати в житті.
Всі закони непорушні, а значить залізні, ті, які працюють абсолютно завжди і без винятків.
Рекомендую слухати по одному закону в день і намагатися його осмислити і застосувати. Таким чином витрачаючи всього по 10 хвилин кожен день ви зможете за 32 дні освоїти весь матеріал і попрактикуватися в його застосуванні.

аудіо формат має на увазі те що Слухати можна на ходу, на бігу або в авто.
Самі лекції з законами знаходяться в закритому каналі Телеграм, куди у вас буде доступ після оплати.
Курс допоможе вам уникнути критичних помилок в спілкуванні з жінкою які роблять навіть дорослі, навчені досвідом чоловіки. Найлютішою дичини я напоров як не дивно в 40 років, коли на мене накотилася криза середнього віку. Хоча і в 16-18-20 оленів я частіше і могутніше, наслідки від невірного поводження з жіночою статтю в 40 куди серйозніше.
Курс навчить вас бути привабливим, бажаним, сексуальним, надійним, недосяжно крутим в її очах.
Як цим користуватися — ваша справа.
Якщо ваше завдання засунути свого черв'яка в якомога більшу кількість мокрих щілин — вам цей курс допоможе в цій елементарній справі.

Якщо ваше завдання створити гармонійні відносини і не провалити баланс значущості опинившись оленем — курс помжет впоратися з цим завданням.
Якщо ви хочете створити міцну сім'ю — тут він теж стане в нагоді.
Якщо від вас пішла жінка і ви все ще хочете її повернути, хочете зрозуміти чому вона пішла і що ви робили не так, щоб в майбутньому також уникнути таких помилок — цей курс буде вашим лікувальним еліксиром.

https://privatelink.de/?https://taplink.cc/mikhail_spektor_/p/9b5f26/

Угорі