лікуємо коріння Місяця: родове призначення
09 лютого з 16:00 до 19:00 за МСК
Персональний автопілот, звички для виживання. Картина родової системи для початківців. Алгоритм діагностики та корекції проблем роду для початківців. Відновлення кордонів особистості. Прийняття. Норма проживання емоцій.
Ви отримаєте ключі до питань:
16 лютого з 16:00 до 19:00 за МСК
Призначення бути собою. Сонце. Актуалізація особистості, пошук свого Я, персональний генератор потокового стану. Розуміння своїх бажань. Вміння встати над звичками.
23 лютого з 16:00 до 19:00 за МСК
Соціальне призначення. Ваш внутрішній хребет. Підлоги інтерпретації сатурна. Карта талантів. Ази профорієнтації (без фінансів).
02 березня з 16:00 до 19:00 за МСК
Кармічне призначення. Ваш фундамент з минулих життів. Контракт на поточне втілення. Вік душі. Картина майбутніх життів. Кармічні борги та уроки.
03 березня з 19:30 до 21:30 за МСК
Відповідаємо на питання по перших чотирьох днях, і в затишному астрологічному междусобойчіке закріплюємо отримані знання
09 лютого з 16:00 до 19:00 за МСК
Персональний автопілот, звички для виживання. Картина родової системи для початківців. Алгоритм діагностики та корекції проблем роду для початківців. Відновлення кордонів особистості. Прийняття. Норма проживання емоцій.
- " коли щось йде не за планом, то мене кидає в тремтіння, довго не можу прийти себе після кризи, це нормально?"
- " погано сплю і остогидло все навколо, але боюся переїхати. Як вийти з порочного кола?"
- " Не можу закохатися вже багато років, як це виправити?"
- "огидні стосунки з батьками, спілкуюся з ними через біль, але не можу цього припинити, бо потім не пробачу себе. Як вийти з цієї ситуації?"
- " не розумію, що я відчуваю, постійно думаю і шукаю правильний шлях, але як почати довіряти собі і не дивитися на всі боки?"
16 лютого з 16:00 до 19:00 за МСК
Призначення бути собою. Сонце. Актуалізація особистості, пошук свого Я, персональний генератор потокового стану. Розуміння своїх бажань. Вміння встати над звичками.
- " Хто я дійсно в цьому світі? Чим я реально відрізняюся від інших людей?”
- "мучуся кожен раз, коли треба загадати бажання під новорічною ялинкою – чого ж я хочу насправді?"
- " чому я не можу звільнитися/розлучитися? Чому я боюся втратити себе, якщо відмовляюся від соціального статусу?”
- "чому я не можу сказати "ні"? ”
- " давно живу дорослим життям, але всередині все перевертається від маминих слів і оцінок, чому вона так впливає на мої рішення?”
- “чому я постійно змінюю свої рішення і зіскакую з цілей після першої невдачі?“
23 лютого з 16:00 до 19:00 за МСК
Соціальне призначення. Ваш внутрішній хребет. Підлоги інтерпретації сатурна. Карта талантів. Ази профорієнтації (без фінансів).
- "після 29 життя змінилося, з'явилася лінь, зіпсувалися відносини з чоловіком і покотилася вниз кар'єра. У чому я винна?"
- " після 29 мій чоловік перетворився на повну протилежність колишнього себе. До цього був сміливим героєм, а зараз живу під дахом з інфантильним злиднем, який чекає халяви. У чому підступ? Так у всіх?"
- " мені здається, що я сама посередня особистість, начебто у кожного повинні бути свої схильності і таланти, які тоді у мене?"
- " Хочу знайти роботу, щоб більше не штормило, в яких сферах дивитися?"
02 березня з 16:00 до 19:00 за МСК
Кармічне призначення. Ваш фундамент з минулих життів. Контракт на поточне втілення. Вік душі. Картина майбутніх життів. Кармічні борги та уроки.
- " життя ніби вже скінчилася, побутові питання закриті, але не розумію, що я тут роблю?"
- "нічого не чіпляє, нічого не подобається, все набридло, для чого я в цьому світі"
- "У мене талант ... - це напрацьовано моїми зусиллями або я таким (ой) був (а) в минулому житті?"
- "боюся смерті, адже я втрачу все, що досяг(ла) в цьому житті"
03 березня з 19:30 до 21:30 за МСК
Відповідаємо на питання по перших чотирьох днях, і в затишному астрологічному междусобойчіке закріплюємо отримані знання
https://privatelink.de/?https://lablife.pro/4-rozhdeniya?gcmes=1651921464&gcmlg=783234