Що нового?

Придбаний 4 народження: проект "реанімація" (Павло Андрєєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 91.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • втомилися шукати себе?
  • мрія не стикується з реальністю?
  • ви чекаєте гармонії, намагаєтеся реалізувати себе і знайти щастя в особистому житті, але доля немов учиняє перешкоди на кожному кроці?
  • набридло боротися і виживати, хочеться просто жити і відчути себе повноправною людиною, а не біороботом, який відпрацьовує чужі програми і нав'язані очікування?
  1. зовнішньому успіху завжди передує внутрішня трансформація. Щоб полагодити життя зовні, треба зрозуміти, що не так всередині.
  2. багато хто живе з думкою, що ми можемо більше і повинно бути в нашому житті щось масштабніше і цікавіше, ніж будинок-робота-будинок, інакше який сенс жити?
  3. Віктор Франкл вважав, що людина може розвиватися в будь-яких умовах і вирішувати будь-які проблеми аж до концтабору, якщо розуміє своє призначення і може твердо відповісти собі на питання, навіщо мені все це.
цього літа я пропоную вашій увазі
Нову комплексну програму
екологічного пошуку себе і свого призначення,
де ми прокладемо маршрути вашого пожвавлення ("ре-анімації") і разом візьмемо чотири висоти:
1-е народження: біологічне
Лікуємо коріння Місяця- & gt; родове призначення
2-е народження: психологічне
Розпалюємо Сонце- & gt; призначення бути особистістю
3-е народження: соціальне
Шукаємо точку опори і" відрощуємо хребет " - > соціальне призначення
4-е народження: кармічне
Астрорегресія в минулі і майбутні життя- & gt; призначення духу
Що Ви отримаєте від курсу:
  1. орієнтири "звідки я, Хто я, Куди я", дізнаєтеся траєкторію свого шляху в контексті поточного життя, а також минулих і майбутніх;
  2. станете впевненіше в собі, розучитеся говорите слово "повинна" і навчитеся слову "ні" на адресу всього, що не збираєтеся терпіти;
  3. повернете енергію і радість життя, відчуєте себе знову як підліток, тільки навчений досвідом;
  4. перестанете чекати і терпіти, жертовно реагувати і перейдете до позиції, з якої можна створювати свої події;
  5. розберетеся в своїх почуттях і бажаннях, відокремте чужі помилкові від істинних;
  6. навчіться довіряти світу і своїм бажанням, перестанете кидатися між альтернативами "і це хочу, і це хочу, що правильно і що я повинна зробити?"
  7. ключі до стану, який допоможе обрубати невидиму енергетичну пуповину емоційної залежності від інших людей і відносин;
  8. відчуєте комфорт тут і зараз, не посилаючись на країну, Клімат, гроші і сімейні проблеми;
  9. дізнаєтеся секрет щастя як сочастія;
  10. отримайте базові астрологічні навички, щоб визначати основні риси ядра особистості: схильності і таланти, місія, самооцінка + ази профорієнтації.
https://privatelink.de/?http://lablife.pro/4-rozhdeniya

Угорі