Що нового?

Придбаний 4 стилю плавання за 60 днів (Денис Тараканов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2831 ГРН
Учасників: 1 з 53
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 55.6 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
4 Стиля Плавания За 60 Дней (Денис Тараканов)
всього за 60 днів ви навчитеся впевнено плавати кролем на грудях, брасом, батерфляєм і кролем на спині!

У складі цього курсу-тренінгу-4 навчальних відеокурсу з плавання: кроль на грудях, брас, батерфляй і кроль на спині.
Курс-Тренінг "4 стилю плавання за 60 днів" розрахований на навчання плаванню 4-ма стилями як для тих, хто може самостійно проплисти хоча б 10-15 метрів, не встаючи на дно ногами, так і для тих, хто плаває давно і впевнено.

Мій покроковий План занять, розписаний по днях і відображений в щоденнику тренінгу, приведе кожного учасника через 60 днів до бажаної мети: впевнене плавання кролем на грудях, брасом, батерфляєм і кролем на спині.

Чому я так впевнений, що купивши курс "4 стилю плавання за 60 днів" ви навчитеся впевнено плавати кролем на грудях і на спині, брасом і батерфляєм?

Тому що:

1. за моїми навчальними курсами вже навчилися плавати більше 18 тисяч чоловік з самих різних куточків планети.
  2. ступінь опрацювання кожного уроку настільки висока, що ні у кого не залишається питань після перегляду. Залишиться тільки виконати завдання , і-навчитися плавати!
важливий момент: тренінг розрахований на 60 днів, з режимом - 6 тренувань на тиждень. Але це-це м'які і не вимотують заняття. Без виснажливих запливів.
Я не стану ганяти вас колами по басейну кожен день, перевіряючи на витривалість.
Тренування побудовані таким чином, що виконуючи прості і зрозумілі вправи, ви зможете просто і легко запам'ятати всі необхідні навички плавання.

https://4in1.swiminthai.ru/

Останнє редагування модератором:
Угорі