Що нового?

Набір учасників 4 стратегії. Всі чотири стратегії (Євген Черних)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 55148 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 498.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

автор Євген Черних. Трейдер на біржових ринках з 2006 року.

Середній час, витрачений на прочитання даної сторінки: 3 хвилини 35 секунд.

Продажі відкриті до 26 січня

Шановні трейдери!
Чому ви втрачаєте гроші? Коли ж прибуток почне текти?
Так як ви читаєте цю статтю, то з імовірністю 99% у Вас є проблема з отриманням прибутку на біржі. Вірно? Вам набридло постійно терпіти великі збитки і брати найдрібніші прибутки? Набридло чекати, коли ж зможете знімати з рахунку, а не поповнювати його?

А тепер уявіть, що ви можете повернути ситуацію навпаки! Ви будете розуміти чим і як ви торгуєте. Ви будете точно знати, де брати хороший прибуток. Саме цьому я і планую вас навчити. Тільки уявіть собі, якого це-жити з ринку!

А знаєте в чому причина? Все просто! Відсутність розуміння того, що відбувається на біржі і незнання того, звідки витягувати гроші. Вам може здаватися, що Ви заробляєте на тому, що запаси нафти виросли, на заявах Трампа, на перетині ковзних середніх, але по факту - це не так. Це пил в очі новачкам, яка активно пропагується брокерськими будинками та їх аналітиками.

Запам'ятайте! Ціна не зростає і не падає тому, що компанія фундаментально недооцінена або тому, що відбулося перетин індикатора rsi. Ціна зростає і падає, тому що хтось купує або хтось продає.

Мій досвід на ринку 12 років. Я можу назвати себе професіоналом. І готовий поділитися з вами, своїми знаннями і досвідом.

Спойлер: продовження опису
навчальний курс "4 стратегії від Євген Черних"
курс складається з двох частин.

Перша частина.
Відео-пояснення стратегії, плану торгів і опис всіх нюансів, пов'язаних саме з цим стилем торгівлі.

Друга частина.
Програмне забезпечення, яке сканує весь ринок і видає вам сигнали про угоди, які треба зробити. Кращі ціни тримаються на ринку дуже короткий проміжок часу. Завдяки цій навчальній програмі ви їх точно помітите і відпрацюєте в плюс.

Чому було вирішено продати ці знання?
У вас вже виникло питання наступного характеру: "гей, постій! А навіщо тобі продавати торгову стратегію, яка реально дає прибуток? Чому б тобі самому її не використовувати?"І це буде абсолютно логічно.

Але відповідь проста. я росту і розвиваюся. Разом зі мною розвивається і мій капітал, який на поточний момент становить близько 40 мільйонів рублів. Я його вже показував. Для цих вкладень потрібні, вже інші стратегії і знання. Тому прийняв рішення поділитися з вами всіма стратегіями і знаннями, напрацьованими за 12 років в цьому бізнесі.

Маючи в руках цей інструмент, у вас буде чіткий план торгів. Ви почнете розуміти ринок. І точно будете знати: у кого ви виграєте гроші.

які угоди ви навчитеся здійснювати?
Торгівля корекцій-це найвигідніша і безпечна справа при торгівлі на біржі. Багато хто може не погодитися і вважатимуть, що це "ловля ножів", "торгівля на межі".

Відео угод
Приклади угод
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/BpoUg1nBVWe/

Угорі