Як ви вивчили російську мову?
Ваші батьки або оточуючі люди говорили якісь фрази, які ви розуміли по контексту, і ви за ними повторювали ці фрази, максимально копіюючи слова, звуки, інтонації, темп мови, і навіть смислові паузи.
У даній майстер-групі ви пройдете через такий же досвід.
Вчені вважають, що 40 годин такої роботи ( розумію фразу за змістом - чую як цей сенс говорять іноземною мовою - бачу, як написана ця фраза - повторюю сам цю фразу в безпечних умовах ( перед монітором, і ніхто мене не оцінює і не засуджує, повторюю як можу) призводять до якісного прориву в оволодінні іноземною мовою.
У вартість участі в цій майстер-групі включені:
4 інтерактивні вебінари з Яною Граусовою (вебінари-відпрацювання) . Вони проходять по понеділках о 20: 00 по Москві і учасникам поштою висилається запрошення.
+ записи попередніх вебінарів, які дозволять вам "набрати" 40 годин досвіду найкориснішої практики для тих, хто вивчає англійську мову.
В результаті щотижневої роботи групи:
Ваші батьки або оточуючі люди говорили якісь фрази, які ви розуміли по контексту, і ви за ними повторювали ці фрази, максимально копіюючи слова, звуки, інтонації, темп мови, і навіть смислові паузи.
У даній майстер-групі ви пройдете через такий же досвід.
Вчені вважають, що 40 годин такої роботи ( розумію фразу за змістом - чую як цей сенс говорять іноземною мовою - бачу, як написана ця фраза - повторюю сам цю фразу в безпечних умовах ( перед монітором, і ніхто мене не оцінює і не засуджує, повторюю як можу) призводять до якісного прориву в оволодінні іноземною мовою.
У вартість участі в цій майстер-групі включені:
4 інтерактивні вебінари з Яною Граусовою (вебінари-відпрацювання) . Вони проходять по понеділках о 20: 00 по Москві і учасникам поштою висилається запрошення.
+ записи попередніх вебінарів, які дозволять вам "набрати" 40 годин досвіду найкориснішої практики для тих, хто вивчає англійську мову.
В результаті щотижневої роботи групи:
- у вас поповниться словниковий запас на кілька сотень слів, при цьому ви будете запам'ятовувати їх легко і в контексті
- правильна граматика автоматично "вбудується" за рахунок повторення грамотно складених фраз (рекомендованих Оксфордом для навчання за даною методикою з викладачем)
- ви виділите час на навчання (щопонеділка + в радбодний час запису вебінарів) і будете знати, що ви розвиваєтеся, приділяєте час собі і своєму успіху, дбаєте заздалегідь про всіх тих ситуаціях в житті, які пов'язані з використанням англійської мови.
https://privatelink.de/?https://knowhow.ru/catalog/rgh/133195/